NHO

Innhold

God julemorgen med NHO Viken Oslo: Styr unna kostbare feil i personalsaker

Vi sees til julefrokost, gode råd og samtaler på tvers av bransjer. Meld deg på frokostmøte der stikkord er praktisk personalledelse og hvordan du kan unngå fallgruver i personalsaker.

#005

Er du daglig leder eller har HR ansvar i din bedrift er denne morgenstunden i Oslo vel investert tid. Du får møte andre i samme rolle, dele erfaringer og god frokost. Ikke minst får du møte advokaten vår, Morten og du får høre om årets mest spennende åpning av arbeidsplass og alt hva det innebærer. 

PROGRAM

07.30
- Julefrokost og morgenprat til god kaffe

08:00 - 09:30
HILS PÅ MORTEN GØSTA JANSSON
Vår advokat i NHO Viken Oslo. Han snakker om problemstillinger som kan oppstå i avslutningen av arbeidsforhold og det arbeidsmiljøloven ikke gir løsning på. Her får du kunnskap om oppsigelse i praksis.

ANDRÉ SCHREINER - Administrerende direktør på Clarion Hotel The Hub
som åpnet dørene i mars i år. Han har mer enn 400 personer fra over 70 nasjoner på lønningslisten. Du møter en herlig begeistret, dedikert og drivende dyktig jobbskaper.

#005

André deler sine erfaringer som bedriftsleder gjennom 30 år. Vi får innblikk prinsipper og praktiske ting som betyr noe for å holde bedriftskulturens herlige energi gjennom reisen han og medarbeiderne har gjort ved å nedbemanne og stenge, totalrenovere og bygge, ansette og gjenåpne Oslo største og råeste nabolagshotell på hovedstadens dyreste tomt.

Åpningen av hotellet dokumenteres i dagsaktuelle "Hotelleventyret" (gjennom 10 episoder onsdager kl. 20:30 på TvNorge) https://www.dplay.no/programmer/hotelleventyret

ERFARINGSDELING.
Gode samtaler og diskusjoner rundt bordene på tvers av bransjer. Morten leder seansen.

DETTE ER ARBINN.
Når du trenger rask tilgang til korrekt personalhåndtering er NHOs digitale arbeidsgiverportal kun et tastetrykk unna. Portalen er utviklet av og oppdateres av NHO felleskapets advokater. Her får du tilgang på oppdaterte dokumenter for daglig og profesjonelt å kunne ivareta den største ressursen i bedriften -menneskene som jobber der.

VELKOMMEN!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: