Arrangement, NHO Viken Oslo

Ny dato - Regional Årskonferanse og Vorspiel

11. mai 2022, kl. 16:00–22:00
kr. 950,- pr. person ink. mva.
Påmeldingsfrist 10. mai 2022

Hva skal til for å skape flere jobber i Viken og Oslo? Hvordan skal din bedrift få tak i nødvendig kompetanse? Vi skal snakke om hva vi har lært av pandemien, morgendagens jobber, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere og morgendagens arbeidsliv, for å nevne overskriftene.

NHO Viken Oslo inviterer deg til en unik nettversarena for bedriftsledere i Viken og Oslo denne kvelden før dagen (for NHOs nasjonale årskonferanse i Oslo Spektrum). Vi tar med oss ​​erfaringene fra talkshowet vi hadde før pandemien, oppgraderer det, og legger til rette for en kveld til inspirasjon, motivasjon og nye kontakter i det nye året.

Allerede nå kan vi avsløre at du vil møte disse tre:

  • Anniken Hauglie , viseadministrerende direktør i NHO
  • Bjørn Erik Tangen , gründer og styremedlem i Møller Medvind
  • Håvard Tvedten, konsulent og partner i Storform, og ikke minst tidligere kaptein på håndballandslaget i 14 årFra venstre: Anniken Hauglie, Bjørn Erik Tangen (til venstre i bildet), Håvard Tvedten

Anniken Hauglie er politisk direktør og viseadministrerende direktør i NHO. Hun ledet Norsk Olje og Gass fra 2020-2021. Hauglie var arbeids- og sosialminister fra 2015-2020 og har hatt ledende politiske verv i Oslo fra 2010-2015 som medlem av byrådet. Hauglie har hovedfag i sosiologi fra Universitetet i Oslo og prosjektledelse fra BI.

Bjørn Erik Tangen, til venstre i bildet, er gründer og styremedlem i Møller Medvind, og har gjennom mange år som leder i ulike Møller selskap alltid inkludert medarbeidere fra Utenforskapet. I Møller Medvind får unge mennesker fra Nav tilbud om faglig opplæring og en full, fast stilling innen bilpleie. Møller Medvind jobber sammen med flere ulike aktører for å få til varige endringer for unge mennesker som av mange ulike grunner ikke kommer inn i arbeidslivet.

Håvard Tvedten er konsulent og partner i Storform AS, han jobber med organisasjonsutviklingsprosesser og lederprogrammer, som foredragsholder, som lederstøtte for toppledere og som prosessleder for utvikling av team og ledergrupper. Han er kjent som spiller og kaptein på Norges håndballandslag gjennom 14 år.

Program og Praktisk

Dato: Onsdag 11. mai 2022
Tid: Dørene åpner klokken 16, og lukkes når siste mann eller kvinne forlater vorspielet.
Sted: Oslo sentrum: lokasjon bekreftes i det nye året
Pris: kr. 950,- pr. person inkludert mva. Påmeldingen er bindende fra og med 6. april.

16:00 -16:30  Innsjekk, kaffe og småprat
16:30 - 19:00  Program fra scenen
19:00 - xx:xx  Tapas, godt drikke og gode møter. Her kan du bli sålenge det passer deg. Erfaringen tilsier at vorspielet er avrundet ca. 22:00

Vi kunne ikke glede oss mer..
endelig kan vi ønske velkommen tilbake til Regional Årskonferanse!