Arrangement, NHO Viken Oslo

Waterhole Kongsberg: Kulturelle forskjeller beskrevet med humor

21. okt 2022, kl. 08.00–09.30 Quality Hotel Grand Kongsberg, Kongsberg
Gratis frokost og foredrag
Påmeldingsfrist 19. oktober 2022

Få med deg Julien S. Bourelles foredrag: «How culture shapes behaviours - Cracking the Norwegian Code». Bourelle er kjent for sine foredrag om mangfold, norsk atferd, kommunikasjon og kulturforståelse. Med et humoristisk skråblikk beskriver han kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet.

Julien bruker humor for å beskrive kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet. Ved hjelp av morsomme historier og illustrasjoner lærer du om verbal og ikke-verbal kommunikasjon, uttrykkelse av følelser og uskrevne sosiale normer og verdier som påvirker måten vi interagerer på.

Du lærer å være mer bevisst på hvordan din væremåte kan oppfattes - eller misforstås - av internasjonale kunder, medarbeidere eller venner. Du blir mer komfortabel og bedre på å kommunisere i et internasjonalt miljø. Dette foredraget er også et uunnværlig verktøy for utenlandske medarbeidere som vil forstå den norske kulturen bedre.

Praktisk informasjon

08.00 Frokost
08.30 Faglig foredrag
09.30 Møte avsluttes

  • Deltakelse er gratis
  • Avgiftsbelagt parkering i kjeller på hotellet

Waterhole Kongsberg 

Arrangementet er et samarbeid mellom: NHO Viken Oslo, NITO Buskerud, Kongsberg Næringsforum, Universitetet i Sørøst-Norge, DNB og Tekna Kongsberg.