Webinar: Velkommen til nye medlemmer i NHO Viken Oslo

2. jun 2023, kl. 10.30–11.30
Arrangementet er gratis Påmeldingsfrist 1. juni kl. 00:00
Vegard Einan

Vegard Einan. Foto: Moment Studio

Webinaret er designet for deg som i løpet av 2023 har blitt en del av NHO-fellesskapet. Vi gir deg en gyllen anledning til å bli kjent med organisasjonen og få høre mer om hvordan du kan dra nytte av de mange fordelene medlemskapet byr på.

Bruk medlemsfordelene dine!

Webinaret er designet for deg som i løpet av 2023 har blitt en del av NHO-fellesskapet. Vi gir deg en gyllen anledning til å bli kjent med organisasjonen og få høre mer om hvordan du kan dra nytte av de mange fordelene medlemskapet byr på.

Du vil introduseres for NHOs regionapparat og få en gjennomgang av dine medlemsfordeler innen:

  • Politisk påvirkning: Oppnå økt påvirkningskraft gjennom NHOs politiske arbeid og delta i diskusjoner om viktige saker som påvirker næringslivet.
  • Juridisk støtte: Få tilgang til våre eksperter innenfor juss og arbeidsrett, og få råd og veiledning for å sikre at du er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.
  • Kompetanseutvikling: Delta i våre kurs og opplæringsprogrammer som er skreddersydd for deg som arbeidsgiver.
  • Nettverksmuligheter: Bli en del av et bredt nettverk av næringslivsledere og få sjansen til å delta på eksklusive arrangementer og konferanser.
  • Samarbeidspartnere:  Til webinaret kommer også Storebrand (NHO Pensjon), Söderberg & Partners (NHO Forsikring) og Onsagers. Hos dem, og flere andre, har vi fremforhandlet egne avtaler på vegne av våre over +32 000 medlemsbedrifter. Dette vil de fortelle deg mer om.

Praktisk og skissert program

Dato: Fredag 2. juni 2023
Tid:    kl. 10:30-11:30
Sted: Microsoft Teams
Påmeldingsfrist: 1. juni kl. 00:00

Link til Microsoft teams-møte:
 Sendes på mail torsdag (1/6) ettermiddag, og ca. en halvtimes tid i forkant av møtet til deg som melder seg på etter kl.16:00 1/6.
Bekreftelse: Du vil motta bekreftelse for påmeldingen på mail. Utfra bekreftelsen kan du velge å sette av tiden i din kalender. Gjør du det, vil du se at Teams-lenken automatisk legger seg i kalenderavtalen.Om du ikke mottar bekreftelsen, sjekk om den kan ha lagt seg spam-filter/søppel-post.
Opptak: Vi gjør oppmerksom på at webinaret vil tas opp og distribueres i etterkant.

Velkommen til et webinar om dine medlemsfordeler!