Invitasjon: live stream 29. mai

Publisert

Jenter og teknologi

29. mai inviterer vi 9. og 10. klassinger over hele landet til livestream!

Hva: 

Du kjenner kanskje til Jenter og teknologi sin norgesturné der vi besøker jenter over hele landet for å inspirere og motivere dem til å velge teknologiutdanning? I år igjen utvider vi norgesturnéen med live streams, og inviterer hele klassen på 9. og 10. trinn landet rundt. Streamen varer i 45 minutter og handler denne gangen om yrkesfag. Underveis vil du møte vår fantastiske konferansier Synne, sveiser og VM-kvalifiserte Magnhild Vanebo og flere spennende rollemodeller. Det blir også Kahoot med utrolige premier. Vi nevner bare flunkende ny teknologi, goodiebags, t-skjorter og masse mer!

 

Når:

29. mai kan dere velge å se live streamen klokken 10:30 - 11:15 eller 12:00 - 12:45. Link til livestream blir gjort tilgjengelig på vår Youtube kanal 29.mai klokken 08:00. Linken blir også sendt på e-post samme morgen, og lagt ut på våre Facebooksider. 

 

Hvor:

Jenter og teknologi sin Youtube kanal

 

Hvem: 

Blant annet møter du Magnhild Vanebo på vår live stream, hun er 21 år og tok fagbrev som sveiser i 2018. Magnhild er NM-mester i sveis, og skal være med i yrkesfag-VM i august i tillegg til EM neste år. I fjor ble hun årets lærling, og hun vil fortelle om hverdagen på yrkesfag og livet som lærling.

Elise Emmely Svang Jansen stiller også i live streamen, hun er rørlegger og jobber nå som anleggsleder VVS på et stort boligprosjekt i Oslo som heter Bispevika. Ved siden av jobben studerer hun KEM-linja (klima, energi og miljø) på fagskole på kveldstid.

Victoria Zozimo går elektrofag på Kuben videregående skole og skal fortelle om hvordan hun opplever yrkesfag. Denne jenta har en hobby hun er lidenskapelig opptatt av som hun mikser sammen med fagene hun har på skolen, noe som gjør at hun får muligheter til å jobbe med mange forskjellige bransjer når er ferdig utdannet.

Du møter også Byggesettfabrikken UB med fem jenter fra bygg- og anlegg på Stangnes videregående skole. Jentene lager byggesett som er enkle å sette opp og passer for alle aldrer og kjønn, og var i slutten av april med på NM for ungdomsbedrifter arrangert av Ungt Entreprenørskap. 

 

 

Påmelding her.