Innhold

Vil du vinne en drømmetur til NASA?

 

Er du kvinne mellom 18 og 30 år og brenner for teknologi?
I oktober kan det være du som møter astronauter i Houston!

 

Vi er på jakt etter deg som ser for deg en framtid innen teknologi, og vil være med å inspirere andre jenter og kvinner til å velge en teknologiutdanning.

Du tar selv en teknologiutdanning enten på fagskole eller universitet/høyskole. Og du synes flere bør gjøre det samme!

Jenter og teknologi. Bli med til NASA

 Hva kan du vinne?

En ukes tur til Houston (datoer kommer) sammen med fem andre kvinner. I Houston deltar dere på et skreddersydd opplegg der alle kostnader dekkes av NHO og NITO.

Du får mulighet til å bygge et nettverk med verdens fremste romteknologer. Ikke bare får du muligheten til å høre mange spennende foredrag og demonstrasjoner hos NASA, opplegget er interaktivt og teknologene dere møter drar deltakerne med i samtalen. I tillegg er de gjerne med på middag etter det faglige opplegget.

Hvordan deltar du?

Detaljer kommer.

Hvem kan delta?

Kvinner i alderen 18-30 kan være med i konkurransen. Du er for tiden teknologistudent på fagskole, høyskole eller universitet. Teknologiutdanninger som kvalifiserer til konkurransen er realfaglige utdanninger og ingeniørutdanninger på høyskole og universitet, og andre studier knyttet til IT/informatikk. I tillegg kan studenter på teknisk fagskole delta.Du har mulighet til å ta fri en uke i oktober for å være med til Houston. Du er utadvendt, brenner for faget ditt, og har lyst til å være med på å hjelpe NHO og NITO med å øke kvinneandelen i teknologifagene. 

I tillegg til å dra til Houston i oktober vil deltakerne holde foredrag for jenter i ungdomsskolealder i november, i forbindelse med Jenter og teknologi sin landsdekkende turné. Både på tur i Houston og på Jenter og teknologi-foredrag deler vi opplevelsene i Jenter og teknologi sine sosiale medier, så du må synes det er greit å være med på det.