NHO

Innhold

Al-læring

Ringer i Vannet E-læringskurs er for næringslivskontakter/Key Account Managers (KAM).

 E-læringskurs i Ringer i Vannet metodikken er nå tilgjengelig på aiLæring

Kurset er utviklet for NHO av fagkompetansen i Ringer i Vannet i samarbeid med arbeid og inkluderingsbedriftene GREP Grenland og Global Learning.

 Kurset er særlig tilpasset deg som jobber som KAM i en arbeid- og inkluderingsbedrift, men det bør også være av interesse for veiledere eller nye KAMer som jobber med formidling og markedsarbeid. Kurset egner se også som oppslagsverk etter fullførelse.  Vi tror også at andre som er interessert i dette fagfeltet kan ha nytte av kurset. Kurset er finansiert av NHO og tilbys derfor gratis til alle som ønsker det.

Ringer i Vannet kurset introduserer deg for metoden og rammeverket for Ringer i Vannet metodikken, målsetningene og historien bak prosjektet. Kurset er ett selvstudie med en kombinasjon av teori og praktiske oppgaver, samt linker til fordypningsstoff.  Kurset er modulbasert og man må følge hele kurset kronologisk. Når man har gjennomført kurset står man fritt til å velge moduler om man har behov for repetisjon mv.

aiLæring er en felles læringsportal fra Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel for deling av kunnskap og kompetanseheving for medlemsbedrifter i hele landet.

For å gjennomføre kurset må du registrere deg med en bruker på aiLæring. Etter at du har fylt ut registreringsskjemaet vil du motta en verifiseringsepost for å bekrefte din identitet, deretter legger du inn hvilken bedrift du tilhører i løsningen. Har bedriften din en avtale med aiLæring vil du finne den i oversikten, dersom din bedrift ikke er en del av læringsplattformen kan du registrere deg ved å velge bedriften aiLæring (default). – Har du problemer med registreringen kan du kontakte support på hjelp@aisupport.no eller telefon 40 80 15 50 mellom 08.00 - 16.00.

 https://www.arbeidoginkludering.no/kompetanse/ailaring/

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!