40 kan få jobb etter speedintervju

Ringer i Vannet Trøndelag stilte med topp motiverte KAMer. Både medlemsbedrifter og kandidater fikk god service.

Ringer i Vannet Trøndelag stilte med topp motiverte KAMer. Både medlemsbedrifter og kandidater fikk god service.

- 40 kandidater har fått tilbud om 2. gangs intervju. Det er helt fantastisk, sier Janne Krohn-Hansen etter at 130 kandidater var på speedintervju i regi av Ringer i vannet, denne uken.

#205

Roger Urhaug fra Ringer i Vannet-konsernet Toma åpnet Rekrutteringsdagen i Trondheim

130 kandidater fikk presentert seg for 20 NHO-bedrifter da Trondheim gjennomførte 600 samtaler og speedintervjuer onsdag. Arbeidssøkerne kommer via Ringer i Vannet.

- Åtte Arbeid og Inkluderingsbedrifter i Ringer i Vannet-nettverket har stått på for å forberede rekrutteringsdagen. De går hver dag på jobb for et mer inkluderende arbeidsliv, sier Janne Krohn-Hansen. Hun er regionsansvarlig for Ringer i Vannet Trøndelag og Nordland.

NHO-bedriftene som møttes her i dag er gode eksempler på bedrifter som tør å tenke sosialt og samfunnsansvarlig om rekruttering. De har i høyeste grad lagt til rette for en Rekrutteringsdag vi alle kan være stolte av.

-Vi ønsker å være en sterk bidragsyter i inkluderingsdugnaden og bruker derfor Arbeid og Inkludering som en foretrukken rekrutteringskanal i alle våre ansettelser.

-Det tette samarbeidet med Ringer i Vannet er avgjørende for hvordan vi i dag finner riktig kandidat til rett rolle, sa Roger Urhaug, CSR-manager i Tomagruppen, da han åpnet dagen på vegne av Ringer i vannet-nettverket.

#205

Avdelingsleder Marte Derås i Adecco stiller alltid opp på Ringer i Vannets arrangement intervjuet i overkant av 30 kandidater. Mange gode kandidater.

#205

CSR-manager Roger Urhaug og avdelingsleder Arild Bjerkan hadde stor pågang og åtte kandidater får tilbud om 2.gangs intervju.

#205

Bussbransjen har et stort behov for nye sjåfører og både Boreal og Tide Buss stilte på stand. En buss-simulator trakk mange kandidater til standen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!