NHO

Innhold

Med intens kjærlighet til Ringer i Vannet

Foto: NHO

Med intens kjærlighet til Ringer i Vannet tok Petter Stordalen Årskonferansen i NHO med storm i dag.

NHOs Årskonferanse 2018 i Spektrum i dag. Dette er trolig årets viktigste møteplass for næringsliv, politikk og forvaltning. Ringer i vannet, som er dratt i gang av NHO Service og Handel, fikk mye oppmerksomhet. Dette er et NHO-prosjekt og en rekrutering-strategi som årlig gir jobb til 1.500 personer med hull i CV-en. Mange snakket varmt om satsingen, fra statsminister Erna Solberg til NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Filmen om Bypost ble godt mottatt. 

Heftig

Heftigst var Petter Stordalen, som er eier av Strawberry og Nordic Choice Hotels.  Stordalen snakket sterkt om viktigheten av å bygge kulturer basert på mangfold og toleranse for alt som er annerledes. Ikke for å være grei, men fordi det gir avkastning, lønner seg på bunnlinjen og skaper attraktive arbeidsplasser. Bare i 2017 har Ringer i Vannet og Choice skapt 51 praksisplasser. Halvparten av disse ledet til fast jobb. Dette er imponerende resultater som viser hvordan reiselivskonsernet tar inkluderingsarbeid seriøst. 

En annen samarbeidspartner med Ringer i vannet er Aiman Shaqura. Han var også i aksjon på konferansen. Shaqura er gründer og initiativtaker til Give a Job. Han arrangere blant annet viktige integreringsarenaer for flyktninger.
Se eksempel her. 

Årskonferansen fokuserte på gründerskap. Her fikk vi møte blant annet konsernsjef i Nokas, Heine Wang, som snakket om 31 år erfaring med å bygge opp et sikkerhetsselskap som omsetter for fem milliarder kroner og har nær 10.000 medarbeidere. Se video her:

Et knippe medlemmer fra venstre: Lena Vonka (Lenas Helsepersonell), Marianne Knapstad (BB servicesystem), Rolf Gunnar Reisænen (Toma Security AS) , Lise Thun (ex Mint Renhold), Anne-Cecilie Kaltenborn (adm. dir. i NHO Service og Handel), Arve Lund (Boenheten) og Christian Fredrik Moe (2clean).

 

 

 

 

 

 

 

  
Petter Stordalen løftet frem bedrifter som hotellet The Thief i Oslo, som har hatt suksess med Ringer i vannet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: