Polygon feiret Ringer i vannet

#205

Fra venstre: Vest Ragnhild Friis-Ottessen (Regionsansvarlig Ringer i Vannet), Dag Rekkedal (Unit Manager Polygon Bergen), Øyvind Hjørnevik (Fagleder Beredt AS).

- Det er veldig moro å se at Ringer i Vannet fungerer, både for oss som selskap og for kandidatene. Bergen har gjort en bra jobb jobb og går foran som et godt eksempel for resten av Polygon, sier Jeanette Vannebo HR Business Partner bedriften.

Ringer i vannet

Ringer i vannet er en rekrutteringsstrategi som årlig gir over 1.500 med hull i CV-en fast jobb hos medlemsbedrifter i NHO. Tjenesten er kostnadsfri for medlemmer av NHO.

Mer

Polygon feiret denne uken Ringer i vannet (RIV). Jeanette Vannebo HR Business Partner i Polygon hadde tatt turen fra Oslo til Bergen for å delta og var tydelig imponert over vestlandsavdelingen:  

- Vi ser frem til samarbeid med Ringer i Vannet og de mulighetene dette gir, sier Jeanette Vannebo.

Polygon har konsernavtale med Ringer i Vannet, og ansettelsen i Bergen er den første. Det var en svært fornøyd Bergensdelegasjon som deltok på markeringen. Øyvind Hjørnevik delte ut blomst på vegne av Beredt, og Ragnhild Friis-Ottessen, regionsansvarlig for Ringer i vannet Vest delte ut diplom fra NHO.

- Ansettelsen kom veldig raskt i stand etter at Polygon nylig ble med på satsingen. Dette er et godt samspill mellom bedriften og arbeids og inkluderingsbedriften, og vi håper selvsagt at Polygon over hele Norge blir inspirert" sier Ragnhild Friis-Ottessen.

Næringslivskontakt Vibecke Linn Knudsen fra Beredt AS har gjort en grundig kartlegging av Polygon. I etterkant ble det sendt ut en stillingsutlysning til Fretex Vest, A2g, Alf as og Beredt. De aktuelle kandidatene ble intervjuet, og valget falt på en fra Fretex.

-Ringer i Vannet og Arbeids og inkluderingsbedriftene samarbeider om å finne den kandidaten som passer best til jobben, og arbeidsgiver selv har siste ordet, sier Ragnhild Friis-Ottessen.

Etter praksisperioden var begge partene enige om at dette var en god match, og kandidaten ble tilbudt stilling som tilkallingsvikar som sanerer. Jobben består i å ta vare på og redde verdier i etter brann, vann- eller naturskader. Etter en ulykke skal man vaske, tørke, reparere, oppbevare og rydde i ting som har vært skadet. I tillegg skal både bygninger og innbo sikres mot ytterligere skade.

Dag Rekkedal, unit manager Polygon Bergen er svært fornøyd med prosessen.

-Jeg er veldig fornøyd med måten samarbeidet har vært. På en enkel måte finner man rette person til jobben. Vi kan gjerne ta imot flere slike, sier Rekkedal.

Vår medlemsbedrift Polygon har planer om å ansette flere gjennom RIV.

Polygon er kåret til Årets Servicebedrift

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!