• Esten Solem og Svenn Arne Lie i Rydd Norge hevder at norsk soyaimport er en versting for regnskogen. Og at norsk gress er løsningen. Dette er feil.
  Myter og fakta om soya
  23. oktober 2015

  Esten Solem og Svenn Arne Lie i Rydd Norge hevder at norsk soyaimport er en versting for regnskogen. Og at norsk gress er løsningen. Dette er feil.

 • Bjarne Riis og Tine Sundtoft
 • Kvinne inspiserer soyaproduksjon.
  Sertifisering av soya
  9. oktober 2015

  Sertifisering av soya garanterer at soyaen oppfyller de krav som er satt til produksjon, foredling og handel med varen.

 • Soyabønner er en råvare med høy andel protein. Soyamel, som lages av soyabønner, er den viktigste proteinkilden i fôr i Norge og globalt.
  Derfor bruker vi soya
  9. oktober 2015

  Soyabønner er en råvare med høy andel protein. Soyamel, som lages av soyabønner, er den viktigste proteinkilden i fôr i Norge og globalt.

 • Matindustrien vil at bærekraftig produksjon av soya skal bli det mest konkurransedyktige.
 • Norsk jordbruksbasert matindustri er i dag i stor grad basert på og avhengig av norske råvarer. Ved å benytte soya som proteinkilde i kraftfôret til husdyr, sikrer vi samtidig størst mulig avsetning av norsk korn i kraftfôret.
  Hva betyr soya for norsk jordbruk?
  9. oktober 2015

  Norsk jordbruksbasert matindustri er i dag i stor grad basert på og avhengig av norske råvarer. Ved å benytte soya som proteinkilde i kraftfôret til husdyr, sikrer vi samtidig størst mulig avsetning av norsk korn i kraftfôret.

 • Norske fôrselskaper er verdensledende på utvikling av et godt og næringsrikt fôr som sørger for å gi fisken riktige næringsstoffer og mineraler, og som bidrar til god fiskehelse og et godt sluttprodukt.
  Hva betyr soya for norsk havbruk?
  9. oktober 2015

  Norske fôrselskaper er verdensledende på utvikling av et godt og næringsrikt fôr som sørger for å gi fisken riktige næringsstoffer og mineraler, og som bidrar til god fiskehelse og et godt sluttprodukt.