• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Den viktigste saken nå og i årene framover i Norge og Telemark blir hvordan politikerne skal legge til rette for flere jobber og få flere i jobb.
  kronikk
  14. september 2017

  Den viktigste saken nå og i årene framover i Norge og Telemark blir hvordan politikerne skal legge til rette for flere jobber og få flere i jobb.

 • Bli med på kurs i Vestfold og Telemark! Vi holder to spennende og nyttige kurs i høst i din region: "Bedriftens lønnssystemer", og "Konflikthåndtering".
  NHO KURS
  14. september 2017

  Bli med på kurs i Vestfold og Telemark! Vi holder to spennende og nyttige kurs i høst i din region: "Bedriftens lønnssystemer", og "Konflikthåndtering".

 • Over 70 ansatte fra 15 forskjellige kommuner i Telemark og Vestfold gikk spent inn i dialogen med de 30 leverandørene som deltok på dialogkonferansen vedr. anskaffelse av digitale, mobile trygghetsalarmer på Ibsenhuset i Skien i går.
  DIALOG som utviklingsverktøy
  Innovative anskaffelser - 31. august 2017

  Over 70 ansatte fra 15 forskjellige kommuner i Telemark og Vestfold gikk spent inn i dialogen med de 30 leverandørene som deltok på dialogkonferansen vedr. anskaffelse av digitale, mobile trygghetsalarmer på Ibsenhuset i Skien i går.

 • Flere kommuner i Telemark har ambisjoner om å bygge bærekraftige, klimavennlige bygg og benytte innovativ anskaffelse som metode. Nettverket for bærekraftige bygg i Telemark inviterer derfor arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører / underleverandører, byggevarehandel, byggherrer, politikere, kommuner m.fl. til regionalt fagseminar i Fyresdal.
  Fagseminar om bruk av tre i store bygg
  28. august 2017

  Flere kommuner i Telemark har ambisjoner om å bygge bærekraftige, klimavennlige bygg og benytte innovativ anskaffelse som metode. Nettverket for bærekraftige bygg i Telemark inviterer derfor arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører / underleverandører, byggevarehandel, byggherrer, politikere, kommuner m.fl. til regionalt fagseminar i Fyresdal.

 • Bli med på kurs spennende kurs i Telemark og Vestfold ! Vær tidlig ute og få med deg lanseringstilbudene.
  Nyhet: Lær av våre eksperter
  21. august 2017

  Bli med på kurs spennende kurs i Telemark og Vestfold ! Vær tidlig ute og få med deg lanseringstilbudene.

 • Den kommende benken er klar for hyggelige og viktige samtaler med NHOs medlemmer om næringsliv og ønsker for de neste fire årene. Kommer du?
 • Torsdag 10. august inviterte NHO Telemark både nåværende og kanskje fremtidige stortingspolitikere til bedriftsbesøk i Midt-Telemark.
  Bedriftssafari 2017
  11. august 2017

  Torsdag 10. august inviterte NHO Telemark både nåværende og kanskje fremtidige stortingspolitikere til bedriftsbesøk i Midt-Telemark.

 • Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!
  "Energifabrikker" i støpeskjeen
  30. juni 2017

  Vestfold fylkeskommune tar i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger!

 • Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.
 • Kronikk av Nikolai Boye
 • En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  2. juni 2017

  En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.

 • Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.
  Et ekte kinderegg
  30. mai 2017

  Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.

 • "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.
  Lytt til de "med skoen på"
  30. mai 2017

  "Den kjenner best skoen som har den på" er det et ordtak som sier. Grunnlaget for en god innovativ anskaffelsesprosess er en grundig behovskartlegging.

 • Kronikk av: Nikolai Boye (Regiondirektør NHO Telemark), Evy-Anni Evensen (Rådmann Telemark Fylkeskommune, Jan Erik Innvær (Regiondirektør KS BTV)
 • Kronikk av Nikolai Boye

Aktuelt

Registrer digital adresse i Altinn!
20. september 2017

Stadig oftere sender det offentlige meldinger, vedtak og lignende digitalt til bedrifter. Registrerer du en digital adresse i Altinn, får du egne varsler om henvendelser fra forvaltningen.

Kontakt

Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986
Vegard Angen Johnsen

Seniorrådgiver marked

NHO Telemark

vegard.angen.johnsen@nho.no
Mobil
90506951
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734