NHO

Innhold

Næringsministeren svarte på spørsmål fra medlemmene

Nyhet

Publisert

Næringsminister Iselin Nybø streamet på medlemsmøte i NHO .

Næringsminister Iselin Nybø streamet på medlemsmøte i NHO - 14.04.2020

Næringsminister Iselin Nybø, helsedirektør Bjørn Guldvog og administrerende direktør i Finans Norge Idar Kreutzer møtte NHOs medlemsbedrifter i et direktesendt nettmøte om den pågående koronasituasjonen. Her kan du se opptak fra medlemsmøtet.

Næringsminister Iselin Nybø understreket at myndighetene jobber så raskt og hardt som overhodet mulig i denne situasjonen og i nært samarbeid med partene. Hun var også tydelig på hvor viktig det er å ha det gode partsamarbeidet som vi har, spesielt i den krevende tiden vi sammen står overfor nå.  Statsråd Nybø svarte også på spørsmål fra NHOs medlemsbedrifter om både sesongbedrifter, stiftelser og sunne bedrifter.

NHO-sjef Ole Erik Almlid berømmet også det gode samarbeidet i koronakrisen og understreket målet om at ingen sunne bedrifter skal gå under som følge av denne krisen.

 I tillegg til Nybø og Almlid var helsedirektør Bjørn Guldvog med for å gi en status for smittesituasjonen og arbeidet fremover. En av de viktige punktene helsedirektøren trakk frem var bransjestandardene som utarbeides i tett samarbeid med bransjeforeningene i NHO. Han trakk også frem flere gode initiativer som er tatt i næringslivet for å blant annet produsere smittevernutstyr.

Idar Kreutzer, administerende direktør i Finans Norge informerte om den nye kompensasjonsordningen for bedrifter som har kommet på plass rekordraskt. Ambisjonen de styrer etter er at ordningen være på plass fredag 17. april, hvor de håper at de første bedriftene får svar på søknadene sine allerede på samme dag.

NHO inviterer jevnlig til direkteoverførte nettmøter for våre medlemsbedrifter relatert til koronaviruset. Følg med på NHO.no for neste møte.

Se opptak fra medlemsmøtet på arbinn.no

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: