NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

195 resultater

Type artikkel
Velg område
195 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 23.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om at EU og Storbritannia gjenopptar forhandlingene, om kommisjonens nyeste tiltak for et digitalt Europa og om at det går mot enighet om EUs klimalov.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 20.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om Europakommisjonens arbeidsprogram for 2021, siste nytt om forhandlingene mellom EU og Storbritannia samt informasjon om NHOs masterstipend.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 16.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om at kommisjonspresidenten så seg nødt til å forlate EUs toppmøte for å gå i karantene, siste nytt om Brexit-forhandlingene, EUs langtidsbudsjettforhandlinger samt EUs nyeste tiltak for å nå klimamålene.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 13.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om denne ukens EU-toppmøte, mulig ny fremgangsmåte for regulering av digitale plattformer, Euronexts oppkjøp av den italienske børsen og om Brexit.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 09.10.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om status i Brexitforhandlingene, EUs langtidsbudsjettforhandlinger, at Europaparlamentet ønsker et mer ambisiøst 2030-mål, den europeiske regionsuka og om koordinerte reiserestriksjoner.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 06.10.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om status i Brexitforhandlingene, nedgang i britisk næringslivs europeiske forskningssamarbeid, EUs budsjettforhandlinger samt at Yara og Ørsted går sammen for å produsere grønn ammoniakk i Nederland.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 02.10.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese siste nytt om Brexitforhandlingene, EU-toppmøtet i Brussel, lanseringen av den europeiske råmateriale-alliansen samt oppstarten av det EU-finansierte Flagship-prosjektet.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 29.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om den niende runden med Brexitforhandlinger, siste nytt om EUs budsjettforhandlinger, kommisjonens anke i Apple-saken og at Polen setter sluttdato for kullgruver.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 25.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om forslag til EUs nye migrasjonspakt, Europakommisjonens rapport om EIC, Brexit og EUs kamp mot aggressiv skatteplanlegging.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 22.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om status i EUs langtidsbudsjettsforhandlinger, nye retningslinjer for Co2-kompensasjon, Brexit samt vårt kommende webinar om kvotehandelsregimet.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: