NHO

Innhold

Ronan Farrow til NHOs Årskonferanse

Nyhet, Markedsadgang, Årskonferanse

Publisert

Ronan Farrow

Ronan Farrow. (Foto: Charles Ommanney)

Et av årets aller mest spennende navn kommer til Norge og NHOs årskonferanse i januar.

Ronan Farrow vant i april verdens mest prestisjetunge journalistpris, Pulitzer-prisen, for avsløringene om Harvey Weinstein, saken som var starten på #metoo-bevegelsen. Omtrent samtidig ble han av Time Magazine kåret til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer. To ganger har Forbes kåret ham til en av verdens mest innflytelsesrike personer under 30 år. Nå er han på bestselgerlistene med sin nye bok, "War on Peace: The End of Diplomacy and the Decline of the American Influence". Farrow har i boken intervjuet alle USAs nålevende, tidligere utenriksministre.

Han skriver i dag for The New Yorker, og har en fortid som journalist og nyhetsanker med arbeid publisert i blant annet MSNBC, The Washington Post og The Wall Street Journal. Han har også produsert dokumentarer for HBO. Farrow har jobbet for det amerikanske utenriksdepartementet i Afghanistan og Pakistan, og var Hillary Clintons spesialrådgiver for globale ungdomsspørsmål under Den arabiske våren. Farrow er utdannet jurist ved Yale, og har vært Rhodes Scholar ved Oxford.

NHO har invitert ham til årskonferansen i januar, der globalisering og proteksjonisme vil være tema. I tillegg til å stå på scenen under årskonferansen, vil han være hovedperson i et eget NHO-arrangement på Sentrum Scene 10. januar. Der vil tema være både utenrikspolitikk og #metoo.

Dette arrangementet vil være åpent for alle som kjøper billett. Om du ønsker å få muligheten til å kjøpe billett til arrangementet på Sentrum Scene 10. januar i før billettene legges ut for åpent salg, send en epost til peter.markovski@nho.no.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: