NHO

Innhold

Statsråder inviterer norske bedrifter til brexit-møte

Nyhet, Markedsadgang

Publisert

#205

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer næringslivet til møte 23. januar for å diskutere status for brexit, samt konsekvensene for norsk næringsliv.

– Vi vet hvor viktig det er for næringslivet at handelen med Storbritannia blir minst mulig påvirket av brexit. Vi ønsker å møte næringslivet for å dele våre vurderinger, men også for å lytte til de utfordringer brexit kan gi for norsk næringsliv, og hvordan vi sammen kan møte disse. Det skriver næringsminister, Torbjørn Røe Isaksen, i sin invitasjon til bedriftene.

 Storbritannia er Norges største handelspartner. I 2018 eksporterte Norge for 212 milliarder kroner til landet, og importerte for 38 milliarder kroner.

 – Det er nå ti uker til Storbritannia skal forlate EU 29. mars, og fortsatt er det stor usikkerhet om hvordan dette vil skje. Fra norsk side forbereder vi oss både for at det blir en avtale, og at det ikke blir det. Det vil vi gjøre så lenge det er nødvendig, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

 Ønsker din bedrift å delta? Se kontaktinformasjon:

 Møtet finner sted i R5, Akersgata 59, fra 08.30 til 09.30.

For nærmere detaljer og påmelding:mathias.rongved@mfa.no

 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: