Artikler

Vis filtrering

92 resultater

Type artikkel
Velg område
92 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Critical Raw Materials Act (CRMA) lagt frem

  Kritiske råmaterialer er i smarttelefoner og flatskjerm-TV-er, i solcellepaneler og vindturbiner. De er med andre ord kritiske for å nå klimamålene så vel som å sikre europeisk konkurransedyktighet, og nå har EU-Kommisjonen presentert sin plan for å sikre forsyningen.

 2. NHO Europanytt 03.03.23

  I denne uken av Europanytt kan du blant annet lese en kronikk skrevet av Brusselkontorets leder om det indre marked, at NHOs administrerende direktør Ole Erik Almlid, sammen med sine nordiske kollegaer, har sendt brev om selskapspliktig bærekraftig aktsomhetsvurdering til Europaparlamentet, og om det uformelle ministerrådsmøtet for energi- og transport.

 3. NHO Europanytt 16.02.23

  NHOs Brusselkontor søker ny rådgiver, administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, deltar på høynivåmøte og Kommisjonen innfører nye sanksjoner mot Russland ett år etter invasjonen av Ukraina. Les om dette og mer i denne ukens Europanytt.

 4. NHO Europanytt 10.02.23

  NHOs Brusselkontor søker etter ny rådgiver, Europas toppledere har diskutert Green Deal Industrial Plan, Volodomyr Zelenskyj har vært i Brussel, og Europaparlamentet har hatt avstemminger om Fit for 55. Les mer i ukens utgave av nyhetsbrevet.

 5. NHO Europanytt 03.02.23

  I dagens nyhetsbrev kan du lese om at norsk batteriindustri inviteres til å delta i Europas største batterisatsning, om Kommisjonens svar på IRA og innføringen av de nyeste sanksjonene mot Russland.

 6. NHO Europanytt 26.01.23

  I dagens nyhetsbrev kan du lese om hvorfor NHO, Norsk Industri og LO er bekymret for konsekvensene av CBAM, at Kommisjonen har publisert sitt forslag til en reform av EUs elektrisitetsmarked og om Green Deal Industrial Act, EUs svar på IRA.

 7. NHO Europanytt 16.12.22

  I årets siste utgave av Europanytt kan du lese mer om det ekstraordinære energimøte, europeiske strømstøtteordninger, ny batterilovgivning, EUs forslag til regelverk for emballasjeavfall og oppstarten av EUs nye solenergiallianse.