NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1183 resultater

Type artikkel
Velg område
1183 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Innlandet

  Tre klyngesøknader fra Innlandet

  Nylig ble det sendt inn tilsammen tre klyngesøknader fra Innlandet med henholdsvis Norwegian Wood, Vrinn og GreenHeart Industry (7 Sterke).

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Kjære folkevalde – det er no jobben byrjar

  Måndag, 9. september, vart det valt inn 1204 nye folkevalde i Vestland sine kommunestyre og fylkesting. Den viktigaste oppgåva til våre folkevalde er å prioritere korleis kommunane og fylket sine inntekter skal skapast og fordelast.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 13.09.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om Brexit, ECB, EU-kommisjonen og finansministermøtet i Helsinki.

 4. Nyhet

  Ønsker du å lede en av Norges største begivenheter?

  Er du ung og har en programlederspire i deg? Ønsker du å gå i sporene til Linn Skåber, Yousef Hadaoui og Ylvis? NHO er på jakt etter to unge til å lede NHOs årskonferanse 2020.

 5. Nyhet

  God rekruttering og stort mangfold

  Utdanningsstøtte via Lånekassen har bidratt svært positivt til rekrutteringen av yrkessjåfører. 628 voksne personer benyttet anledningen til å bli bussjåfør det første året ordningen var tilgjengelig. Nå kan også lastebilsjåfører få økonomisk støtte via Lånekassen, og siden august i år er ytterligere 281 personer innvilget støtte.

 6. Nyhet, NHO Arktis

  Kjære alle folkevalgte; –det er nå jobben begynner!

  Mandag fikk vi nye folkevalgte. En av de viktigste oppgavene til våre folkevalgte er å prioritere hvordan kommunens inntekter skal skapes og fordeles. Det er nå jobben begynner.

 7. Nyhet, Offentlig sektor og næringslivet

  Åpenhet har hindret nye cyberangrep

  Løsepengeviruset LockerGoga lammet Norsk Hydro i mars. På sikkerhetskonferansen 19.september får vi høre at Hydros åpenhet i etterkant trolig hindret nye angrep på andre virksomheter.

 8. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Være lærer for en dag om svart økonomi?

  I uke 44, 28.10 til 1.11 er det tid for skoleaksjonen Vårt lokalsamfunn. Vil du være med en lærer i 2 timer i en 5. klasse for å snakke om arbeid, verdiskaping, skatt og velferd?

 9. Nyhet

  Kjære folkevalgt: Det er nå jobben begynner!

  Mandag 9. september fikk vi godt over tusen nye folkevalgte i kommunene i Viken. Disse skal forme kommunene i fire år fremover. Deres viktigste oppgave er å prioritere hvordan kommunens inntekter skal skapes og fordeles.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 10.09.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om utviklingen i Brexit-forhandlingene og Ursula von der Leyens kommisjon for 2019-2024.