NHO

Innhold

Unge tar ledelsen på NHOs årskonferanse

Nyhet

Publisert

Programledere NHOs årskonferanse 2020

Programledere NHOs årskonferanse 2020

Nå er det klart at Alice Refsdal (26) og Peder Ingvaldsen (22) skal lede NHOs årskonferanse i 2020 og lose topper innen politikk og næringsliv gjennom dagen.

NHOs årskonferanse har i mange år blitt ledet av kjente komikere. Rollen som tidligere har vært fylt av blant andre Linn Skåber, Einar Tørnquist og Ylvis skal i år gjøres av to unge, ukjente programledertalenter. Etter en omfattende prosess for utvelgelse er det klart at konferansen skal ledes av Alice Refsdal (26) og Peder Ingvaldsen (22).

NHOs årskonferanse i 2020 skal handle om fremtidens Norge. – Vi ønsket å involvere unge som skal være en del av denne fremtiden på konferansen. Å gi muligheten til to unge programledere er et grep for å oppnå dette, sier Tone Vesterhus som er innholdsansvarlig for konferansen.
– Vi fikk over 170 søknader, så det var ekstremt tøff konkurranse. Vi er imidlertid utrolig glad for at vi fant nettopp Peder og Alice i bunken, fortsetter Vesterhus.

Alice Refsdal

Hun er født i Tromsø, men har vokst opp på flere steder på Vestlandet. Alice er utdannet sosionom og senere journalist, og jobber nå for Newton i NRK. Musikk er en av hennes fremste interesser, og hun produserer for tiden en ny låt. Alice har store forventninger til jobben: – Akkurat nå går jeg rundt med en hær av sommerfugler i magen, det kiler, nesten litt som en forelskelse. Jeg gleder meg kjempemye, jeg tror det kommer til å bli veldig gøy; både det å få møte mange flotte og dyktige nye mennesker, og det å lære masse nytt om alle de spennende temaene vi skal ta for oss under årskonferansen.

Peder Ingvaldsen
Han er opprinnelig fra Salangen i Troms, men bor og studerer i Trøndelag. Peder er agronom og jobber på Mære landbruksskole. Han er aktiv i Senterpartiet, og er nyvalgt kommunestyrerepresentant i Namsos kommune.
– Jeg er utrolig spent på hvordan dette blir. Jeg ser frem til arbeidet sammen med NHO, og ser på dette som en stor mulighet til å formidle de unges syn på fremtiden. Det å stå foran så mange er selvfølgelig litt skummelt, men mest av alt gleder jeg med utrolig mye, sier Peder.

Her kan du se reaksjonene til Peder og Alice da de fikk nyheten! 


NHOs årskonferanse går av stabelen den 8. januar 2020 i Oslo.