Bedrifter gir liv i bygd og by!

Bedriftene gir folk jobb, de gir oss nye løsninger, og gir fellesskapet skatteinntekter som finansierer vårt gode velferdssamfunn. De store som små – butikken, hotellet, bakeren og snekkeren – er alle sammen viktige i hverdagen, og for å utvikle små og store lokalsamfunn. Det er i bedriftene de nye, grønne løsningene og jobbene skapes.

Aktuelle politiske saker

 1. Næring i fokus i Meløy, nå skal det følges opp etter valget!

  Det var en flott dag i Meløy da vi inviterte bedrifter og politikere til et spennende frokostmøte om næringspolitikk helt i starten av valgkampen, onsdag 9.august. Det ble samtale om hvordan vi i fellesskap kan styrke næringslivet i kommunen og hvilke utfordringer og muligheter vi står overfor. Nå er valget over og vi ser frem til å følge opp det nye kommunestyre og ordfører om veien videre sammen med Meløy Næringsforum og bedriftene i kommunen.

 2. Reiselivsdebatt i Lofoten

  Vi er med å kickstarter Høstvekka i Vest-Lofoten med reiselivsdebatt sammen med Destination Lofoten, Vest-Lofoten Næringsforening og NHO Reiseliv. Denne gikk av stabelen lørsdag 26.august sammen med et knippe reiselivsbedrifter og listekandidater fra fylkesnivå og kommunenivå.

 3. NHOs tre fokusområder for valget 2023

  – Mer kraft, tilgang til riktig og mer kompetanse, og privat og offentlig samarbeid er de viktigste temaene vi snakker med politikerne om, sier valgkampansvarlig i NHO, Morten Nygård Bakke.

 4. Reiselivsdebatt i Bodø -Folk ror ikke nordover!

  Det var flere nikkende hoder enn hevede stemmer da de som ønsker å styre Bodø og Nordland de neste fire årene møttes for å diskutere hva de vil gjøre for reiselivet over en god frokost på Radisson Blu Bodø torsdag 24. august.

 5. Bedriftsbesøk og politisk næringslivslunsj på Inndyr

  Onsdag denne uken tok regiondirektør Hans Chritsian Hansson og rådgiver Aina Fagereng turen til Inndyr i Gildeskål for å bli bedre kjent med medlemsbedrifter og listetoppene i kommunen, med en næringslivslunsj og rundbordssamtale mellom bedriftsledere og listetoppene i kommunen for å sette næringspolitikk på agendaen før kommunevalget.

NHOs regionkontor

Regionkontorene jobber med å fremme interessene for næringslivet lokalt. Få oversikt over ditt nærmeste regionkontor her.