Bedrifter gir liv i bygd og by!

Bedriftene gir folk jobb, de gir oss nye løsninger, og gir fellesskapet skatteinntekter som finansierer vårt gode velferdssamfunn. De store som små – butikken, hotellet, bakeren og snekkeren – er alle sammen viktige i hverdagen, og for å utvikle små og store lokalsamfunn. Det er i bedriftene de nye, grønne løsningene og jobbene skapes.

Aktuelle politiske saker

 1. Næring i fokus i Meløy, nå skal det følges opp etter valget!

  Det var en flott dag i Meløy da vi inviterte bedrifter og politikere til et spennende frokostmøte om næringspolitikk helt i starten av valgkampen, onsdag 9.august. Det ble samtale om hvordan vi i fellesskap kan styrke næringslivet i kommunen og hvilke utfordringer og muligheter vi står overfor. Nå er valget over og vi ser frem til å følge opp det nye kommunestyre og ordfører om veien videre sammen med Meløy Næringsforum og bedriftene i kommunen.

 2. Reiselivsdebatt i Lofoten

  Vi er med å kickstarter Høstvekka i Vest-Lofoten med reiselivsdebatt sammen med Destination Lofoten, Vest-Lofoten Næringsforening og NHO Reiseliv. Denne gikk av stabelen lørsdag 26.august sammen med et knippe reiselivsbedrifter og listekandidater fra fylkesnivå og kommunenivå.

 3. NHOs tre fokusområder for valget 2023

  – Mer kraft, tilgang til riktig og mer kompetanse, og privat og offentlig samarbeid er de viktigste temaene vi snakker med politikerne om, sier valgkampansvarlig i NHO, Morten Nygård Bakke.

 4. Bedriftsbesøk og politisk næringslivslunsj på Inndyr

  Onsdag denne uken tok regiondirektør Hans Chritsian Hansson og rådgiver Aina Fagereng turen til Inndyr i Gildeskål for å bli bedre kjent med medlemsbedrifter og listetoppene i kommunen, med en næringslivslunsj og rundbordssamtale mellom bedriftsledere og listetoppene i kommunen for å sette næringspolitikk på agendaen før kommunevalget.

NHOs regionkontor

Regionkontorene jobber med å fremme interessene for næringslivet lokalt. Få oversikt over ditt nærmeste regionkontor her.