• NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.
  Har du lyst på besøk?
  26. februar 2016

  NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.

 • Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.
  – Vi trenger dine innspill
  2. juni 2016

  Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.

 • Forbedringspotensialet blant kommune i Troms er stort viser NHOs KommuneNM for 2016, hvor landets 428 kommuner rangeres etter 21 indikatorer. Det er kun Tromsø som er blant de 100 beste kommunene.
  KommuneNM2016
  2. august 2016

  Forbedringspotensialet blant kommune i Troms er stort viser NHOs KommuneNM for 2016, hvor landets 428 kommuner rangeres etter 21 indikatorer. Det er kun Tromsø som er blant de 100 beste kommunene.

 • Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.
  Bli ambassadør for Nord-Norge
  13. juli 2016

  Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.

 • NHO-bedriftene i Troms opplever markedssituasjonen som vesentlig bedre enn landsgjennomsnittet. I andre kvartal 2016 mener et klart flertall av bedriftene at markedssituasjonen er god og har et optimistisk fremtidsbilde. Det de bekymrer seg over er rekruttering og tilgang på kompetent arbeidskraft.
  Nord-Norge trenger arbeidskraft!
  20. juni 2016

  NHO-bedriftene i Troms opplever markedssituasjonen som vesentlig bedre enn landsgjennomsnittet. I andre kvartal 2016 mener et klart flertall av bedriftene at markedssituasjonen er god og har et optimistisk fremtidsbilde. Det de bekymrer seg over er rekruttering og tilgang på kompetent arbeidskraft.

 • Et bysentrum uten biltrafikk er ikke en dødsdom for et levende sentrum, men næringslivet vil ikke være uberørt. Det kan gi fordeler for noen og store ulemper for andre. Dette må politisk ledelse ta hensyn til i sin iver etter å begrense biltrafikken i Tromsø.
  Bilfritt sentrum – mulig om det gjøres riktig
  9. juni 2016

  Et bysentrum uten biltrafikk er ikke en dødsdom for et levende sentrum, men næringslivet vil ikke være uberørt. Det kan gi fordeler for noen og store ulemper for andre. Dette må politisk ledelse ta hensyn til i sin iver etter å begrense biltrafikken i Tromsø.

 • Tromsø kommune ved byråd for byutvikling har varsel at Skippergaten vil stenges for biltrafikk og det vil innføres bompenger i Tromsø. Nå inviterer kommunen sammen med NHO Troms og Svalbard og Næringsforeningen i Tromsregionen til debatt 10. juni på Kystens Hus.
  Dialogmøte om sentrumsutviklingen i Tromsø
  2. juni 2016

  Tromsø kommune ved byråd for byutvikling har varsel at Skippergaten vil stenges for biltrafikk og det vil innføres bompenger i Tromsø. Nå inviterer kommunen sammen med NHO Troms og Svalbard og Næringsforeningen i Tromsregionen til debatt 10. juni på Kystens Hus.

 • 
I disse dager møter en rekke elever og studenter opp hos norske arbeidsgivere med sin CV, søknad og håp om en sommerjobb. Her er vår regiondirektør, Christian Chramer, sitt første møte med arbeidslivet.
  Dette lærte Christian Chramer i sin førtse sommerjobb
  30. mai 2016

  I disse dager møter en rekke elever og studenter opp hos norske arbeidsgivere med sin CV, søknad og håp om en sommerjobb. Her er vår regiondirektør, Christian Chramer, sitt første møte med arbeidslivet.

 • For næringslivet i nord kommer bedre samferdselsløsninger øverst på listen over rammevilkår som må bedres. 
 • Svalbard går glipp av 300 turister hver uke i sommer fordi Finnar ikke får fly til øya. Det gir alvorlige konsekvenser for utviklingen til reiselivsnæringa.

Aktuelt

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.
Ny rapportering om ansatte
A-ORDNINGEN - 10. oktober 2014

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.

Kontakt

Christian Chramer

Regiondirektør

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360
Vibeke Tannvik

Rådgiver

vibeke.tannvik@nho.no
Mobil
95077221
Juha Seppola

Advokat

juha.seppola@nho.no
Mobil
90851181
Ellen Klaussen

Sekretær

ellen.klaussen@nho.no
Mobil
97766263
Charlotte Lindquister

Prosjektleder politikk og kommunikasjon

charlotte.lindquister@nho.no
Mobil
92212830