• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

  NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.
  Har du lyst på besøk?
  26. februar 2016

  NHO Troms og Svalbard skal på medlemsturne i uke 41. Vi hører gjerne fra deg om du ønsker besøk. Du setter agendaen.

 • Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.
  – Vi trenger dine innspill
  2. juni 2016

  Nå sendes NHOs arbeidsgiverbarometer ut. Her ønsker vi svar på hvilke utfordringer du som arbeidsgiver har på sentrale områder i norsk arbeidsliv.

 • NHO roser fylkesmannen i Troms for det nye kommunekartet, der 10 av dagens småkommuner blir borte.
  Fylkesmannens kommunekart
  29. september 2016

  NHO roser fylkesmannen i Troms for det nye kommunekartet, der 10 av dagens småkommuner blir borte.

 • Få nyttige tips om endringer som påvirker din bedrift, medlemsfordeler og bli med på besøk til våre medlemsbedrifter.
  Følg oss i sosiale medier
  19. september 2016

  Få nyttige tips om endringer som påvirker din bedrift, medlemsfordeler og bli med på besøk til våre medlemsbedrifter.

 • Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.
 • NHO har ansatt Gunnar Nilssen (59) som ny seniorrådgiver reiseliv. Gunnar kommer fra Reiseliv i Nord og skal nå jobbe på fulltid med næringspolitikk for reiselivsnæringen i Nord-Norge.
  Gunnar Nilssen til ny reiselivsjobb
  31. august 2016

  NHO har ansatt Gunnar Nilssen (59) som ny seniorrådgiver reiseliv. Gunnar kommer fra Reiseliv i Nord og skal nå jobbe på fulltid med næringspolitikk for reiselivsnæringen i Nord-Norge.

 • - Jeg håper min historie kan motivere flere jenter til å velge en utdanning innen teknologi, sier Ellen Therese Rasmussen. Hun er av dem som nå drar ut på turné.
 • Forbedringspotensialet blant kommune i Troms er stort viser NHOs KommuneNM for 2016, hvor landets 428 kommuner rangeres etter 21 indikatorer. Det er kun Tromsø som er blant de 100 beste kommunene.
  KommuneNM2016
  2. august 2016

  Forbedringspotensialet blant kommune i Troms er stort viser NHOs KommuneNM for 2016, hvor landets 428 kommuner rangeres etter 21 indikatorer. Det er kun Tromsø som er blant de 100 beste kommunene.

 • Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.
  Bli ambassadør for Nord-Norge
  13. juli 2016

  Agenda Nord-Norge som eies av NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge lyser nå ut 12 plasser til sitt ambassadørprogram. Er du mellom 25 og 35 og kommer fra eller bor i den nordlige landsdelen er dette tidenes mulighet for å lære landsdelen bedre å kjenne og utvikle din stemme for å bidra i utviklingen av Nord-Norge.

 • NHO-bedriftene i Troms opplever markedssituasjonen som vesentlig bedre enn landsgjennomsnittet. I andre kvartal 2016 mener et klart flertall av bedriftene at markedssituasjonen er god og har et optimistisk fremtidsbilde. Det de bekymrer seg over er rekruttering og tilgang på kompetent arbeidskraft.
  Nord-Norge trenger arbeidskraft!
  20. juni 2016

  NHO-bedriftene i Troms opplever markedssituasjonen som vesentlig bedre enn landsgjennomsnittet. I andre kvartal 2016 mener et klart flertall av bedriftene at markedssituasjonen er god og har et optimistisk fremtidsbilde. Det de bekymrer seg over er rekruttering og tilgang på kompetent arbeidskraft.

Aktuelt

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.
Ny rapportering om ansatte
A-ORDNINGEN - 10. oktober 2014

Nå bør du som arbeidsgiver forberede deg på den nye a-ordningen – innrapporteringen om ansatte og deres inntekt til Skatteetaten, NAV og SSB. Den kommer 1. januar 2015.

Kontakt

Christian Chramer

Regiondirektør

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360
Vibeke Tannvik

Rådgiver

vibeke.tannvik@nho.no
Mobil
95077221
Juha Seppola

Advokat

juha.seppola@nho.no
Mobil
90851181
Ellen Klaussen

Sekretær

ellen.klaussen@nho.no
Mobil
97766263
Charlotte Lindquister

Prosjektleder politikk og kommunikasjon

charlotte.lindquister@nho.no
Mobil
92212830