E-handel brukersamling

Difi inviterer til E-handel brukersamling den 18. september 2014 i Gamle Logen i Oslo. Meld dere på allerede nå.

Publisert 19.06.14

Offentlige anskaffelser

Målgruppen for brukersamlingen er både offentlige innkjøpere og leverandører til offentlig sektor. Målgruppen inkluderer alle som er i gang, eller ønsker å komme i gang, med elektronisk handel med offentlig sektor.

E-handel i offentlig sektor brer om seg som aldri før. En stor andel av Norges kommuner er allerede i gang med e-handel og kjøper inn for over en milliard kroner pr måned (mai 2014). Statlige virksomheter følger etter. Stadig flere offentlige virksomheter stiller krav til digital samhandling med sine leverandører.

Digital kommunikasjon skal være førstevalget til offentlig sektor. Digital samhandling mellom offentlige innkjøpere og leverandører til offentlig sektor bidrar til effektive prosesser og lavere prosesskostnader for begge parter.

På denne brukersamlingen vil du bli oppdatert på utviklingen innen bruken av e-handel i offentlig sektor, høre hvordan dette påvirker deg som leverandør og hva du bør gjøre for å realisere de gevinstmuligheter som ligger i bruken av e-handel. Du vil også møte tjenesteleverandører som deltar med egne utstillinger hvor du kan få høre om hvor enkelt det er å komme i gang med e-handel.