Bli medlem

Med medlemskap i NHO kan din bedrift nyte godt av mengder av kompetanse, ekspertise og fordeler. Du har tilgang til advokathjelp, rådgiving, statistikk, analyser, effektiviserende verktøy og unike arrangementer. Samtidig har du også reell påvirkningsmulighet i viktige beslutningsprosesser.

 • Advokathjelp

  NHOs arbeidsrettsavdeling yter spisskompetanse innen prosedyre for de alminnelige domstoler og for Arbeidsretten.

 • Ditt regionkontor

  NHOs 15 regionkontor tilbyr rask service og rådgivning, møteplasser og lokalkompetanse – der du er. I tillegg har enkelte lands- og bransjeforeninger egen regionforening.

 • Team offentlige anskaffelser

  NHO-fellesskapets team av jurister tilbyr alle medlemmer veiledning og bistand innenfor offentlige anskaffelser, samt blant annet kurs for leverandører.

 • Rabatterte advokattjenester

  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer.

 • Designrådgivning

  I samarbeid med Norsk Designråd tilbys alle NHO-medlemmer designrådgivning og fri deltakelse på en rekke faglige arrangementer om design.

 • Arbinn - hjelp for bedrifter

  Har du spørsmål om arbeidsrett, lønn, HMS, sykefravær eller offentlige anskaffelser? På Arbinn.nho.no finner du svar. Her har NHOs advokater og eksperter laget verktøy og veiledere som hjelper deg som er arbeidsgiver og har personalansvar. Som medlem får du tilgang til maler og kontrakter utviklet av våre advokater. Her finner du alle medlemsfordelene din bedrift har tilgang til gjennom NHO, landsforening og eventuelt bransjeforening.

 • NHO Forsikring

  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.

 • NHO Kurs

  Lær av våre eksperter. Kursene har gode priser for medlemmer. På vår nettside Arbinn finner du oversikten over kommende kurs.

 • NHO Pensjon

  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.

 • Avtale Kopinor

  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.

 • Din bransje

  De 18 landsforeningene med tilsammen over 60 bransjer, er bedriftens hovedtilknytning til NHO. Her får du og din bedrift råd og hjelp i spørsmål som angår bransjen.

 • Faglige nettverk

  Vi arrangerer mange ulike møteplasser og konferanser både nasjonalt og lokalt. Her kan du møte politikere, bli oppdatert på viktige fagområder og utvide ditt faglige nettverk. 

 • Medlemsmerket

  Medlemmer som ønsker å vise sin tilknytning til NHO, kan bruke NHOs medlemsmerke. Merket kan for eksempel benyttes på trykksaker, nettsider og annet materiell.

 • Juridisk rådgiving

  Medlemmer kan kontakte sin landsforening for eksperthjelp i forbindelse med permitteringer, oppsigelser og ansettelser.

 • Beskytt ditt varemerke og dine ideer

  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn. Beskytter du dem godt nok? Se hvordan du kan dra nytte av vår samarbeidsavtale med Onsagers AS om patent-, varemerke- og designbeskyttelse.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster medlemskap i NHO?
24. februar 2017

Kontingenten består av to deler; kontingent til bedriftens landsforening i NHO (satsene varierer med servicetilbudet), og kontingent til NHO basert på bedriftens lønnsmasse året før.

Hvorfor bli medlem?
26. august 2013

Som arbeidsgiver får du en trygghet som medlem. Vi hjelper deg med dine utfordringer, bedriften tilbys økonomiske fordeler og du får tilgang til attraktive møteplasser.

Hvordan bli medlem?
10. januar 2016

For å bli medlem i NHO kan du bruke vårt elektroniske innmeldingskjema. Her kan du enkelt finne hvilken landsforening du tilhører, beregne kontingent og melde deg inn.

Derfor er jeg medlem

– For småbedrifter kan formuesskatten være en økonomisk felle, og NHOs innsats for å få til en endring er prisverdig, sier Eva Mathiesen, gründer og sjokoladeekspert.
NHO er et viktig talerør for oss gründere
Derfor er jeg medlem - 26. august 2013

– For småbedrifter kan formuesskatten være en økonomisk felle, og NHOs innsats for å få til en endring er prisverdig, sier Eva Mathiesen, gründer og sjokoladeekspert.

– Som medlem i NHO har vi god tilgang på kompetanse og informasjon, sier Kurt Eskevik, Møller Bil Haugesund.
Trond Hagerud, Mapei.
NHO er vår påvirker
3. januar 2018

– NHO påvirker beslutningstakere der vi er, det er svært viktig, sier Trond Hagerud, administrerende direktør i Mapei.

Kontakt oss