Bli med på live stream!

Publisert

Sammen med Velgtip.no inviterer vi hele landets 9. og 10. klassinger til live stream!

Hva: 

Vi inviterer hele klassen på 9. og 10. trinn landet rundt til direktesending. Streamen varer i 45 minutter og handler om teknologiutdanning, jobber innenfor teknologi og hvilken utdanning man bør velge om man vil bidra til å løse klimakrisen. Det blir også Kahoot med utrolige premier. Vi nevner bare flunkende ny teknologi, goodiebags, t-skjorter og masse mer!

 

Når:

7. februar kan dere velge å se live streamen klokken 10:30 - 11:15 eller 12:00 - 12:45. Link til livestream blir gjort tilgjengelig på vår Youtube kanal  7. februar klokken 08:00. Linken blir også sendt på e-post samme morgen, og lagt ut på våre Facebooksider. 

 

Hvor:

Jenter og teknologi sin Youtube kanal

 

Hvem: 

Under live streamen møter du blant annet tidligere rollemodell på Jenter og teknologis norgesturne, Åse Kleven. Åse har gått TIP og automasjon, og jobber nå i KONGSBERG Innovation Center. Hun har fortalt oss at hun leker med roboter på jobb, og vi gleder oss til å høre mer om hennes utdanningsvalg og arbeidshverdag.

Arman Surizehi, kjent fra The Arman Show kommer også på live streamen. Arman har besøkt GE Healtchare og snakket om hvordan det er å jobbe i et høyteknologisk miljø, og ikke minst hvordan hverdagen som lærling er. Vi skal se film og høre mer om besøket! 

Siste gjest i live streamen er Sondre Larsen. Sondre jobber som CNC-operatør, og var i 2019 deltaker på VM i yrkesfag i Russland. Dette er en sjelden opplevelse det blir kult å høre mer om.

 

 

Lærer? Bruk påmelding her.

Arman fra The Arman Show gjester live streamen.