Innhold

Bli med på live stream!

Nyhet, Jenter og teknologi

Publisert

Sammen med Velgtip.no inviterer vi hele landets 9. og 10. klassinger til live stream!

Hva: 

Vi inviterer hele klassen på 9. og 10. trinn landet rundt til direktesending. Streamen varer i 45 minutter og handler om teknologiutdanning, jobber innenfor teknologi og hvilken utdanning man bør velge om man vil bidra til å løse klimakrisen. Det blir også Kahoot med utrolige premier. Vi nevner bare flunkende ny teknologi, goodiebags, t-skjorter og masse mer!

 

Når:

7. februar kan dere velge å se live streamen klokken 10:30 - 11:15 eller 12:00 - 12:45. Link til livestream blir gjort tilgjengelig på vår Youtube kanal  7. februar klokken 08:00. Linken blir også sendt på e-post samme morgen, og lagt ut på våre Facebooksider. 

 

Hvor:

Jenter og teknologi sin Youtube kanal

 

Hvem: 

Under live streamen møter du blant annet tidligere rollemodell på Jenter og teknologis norgesturne, Åse Kleven. Åse har gått TIP og automasjon, og jobber nå i KONGSBERG Innovation Center. Hun har fortalt oss at hun leker med roboter på jobb, og vi gleder oss til å høre mer om hennes utdanningsvalg og arbeidshverdag.

Arman Surizehi, kjent fra The Arman Show kommer også på live streamen. Arman har besøkt GE Healtchare og snakket om hvordan det er å jobbe i et høyteknologisk miljø, og ikke minst hvordan hverdagen som lærling er. Vi skal se film og høre mer om besøket! 

Siste gjest i live streamen er Sondre Larsen. Sondre jobber som CNC-operatør, og var i 2019 deltaker på VM i yrkesfag i Russland. Dette er en sjelden opplevelse det blir kult å høre mer om.

 

 

Lærer? Bruk påmelding her.
Jenter og teknologi Arman

Arman fra The Arman Show gjester live streamen.

 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: