NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

674 resultater

Type artikkel
Velg område
674 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: 42 dager til Brexit

  Brexit, Europaparlamentet vedtar nye regler om gjensidig godkjenning av varer og har blitt enig med Rådet om nye markedstilsynsregler, forhandlingene om opphavsrettsdirektivet endelig i mål, EU går frem med nye regler for bedre balanse i forholdet mellom plattformer og bedrifter, enighet om etablering av nytt europeisk arbeidsmarkedsbyrå, ny frihandel- og investeringsavtale mellom EU og Singapore

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Seier for jobbskaping i Nord-Norge

  LO Finnmark og NHO Arktis deler gleden med Nussir over regjeringens ja til kobberutvinning i Kvalsund. Dette er en seier for jobbskapingen i Finnmark og Nord-Norge, og ikke minst vil driften gi store muligheter for Norge.

 3. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Seier for jobbskaping i Nord-Norge

  NHO-sjef Ole Erik Almlid kaller regjeringens ja til kobberutvinning i Kvalsund en seier for jobbskapingen i Nord-Norge og mener driften gir store muligheter for Norge.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Gode ideer fortjener støtte!

  Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  NHO Arktis Årskonferanse 2019: Sjekkpunkt Finnmarksløpet

  På selveste kvinnedagen, 8. mars, arrangeres vår årlige årskonferanse. Denne gang i samarbeid med Finnmarksløpet, Alta Næringsforening og Laks er viktig for Finnmark (Lerøy, Cermaq, NRS og Grieg Seafood).

 6. Nyhet, NHO Arktis

  Hindre trakassering på arbeidsplassen

  Likestillings- og diskrimineringsombudet presenterer seks tiltak for å forebygge og hindre trakassering og seksuell trakassering på arbeidsplassen.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  Møt PST og politiet i Troms

  Næringslivets sikkerhetsråd har invitert representanter fra PST og Troms politidistrikt til et halvdagsseminar. Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trender og trusselvurderinger.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: 45 dager til Brexit

  Brexit, det tyske konkurransetilsynet hardt ut mot Facebook for kobling av brukeropplysninger, fransk – tysk kompromiss sikrer videre fremdrift for Nord Stream II, Kommisjonens tanker om et bærekraftig Europa innen 2030, bygger batterier i Europa: Polen får grønt lys for statsstøtte på 36 millioner euro til produksjon av batterier til elektriske biler

 9. Nyhet, NHO Trøndelag Kurs, Arbeidsforhold, rekruttering

  Kurs: Arbeidsforholdet fra start til slutt

  Har din bedrift en strategi for å utvikle dine medarbeidere?

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo

  EØS – 25 år med stabilitet

  Beregninger Menon har gjort for NHO viser at det fra Ski ble eksportert for nær 1,5 milliarder kroner i 2017. Eksporten la grunnlag for nær 1 200 arbeidsplasser på nasjonalt plan, hvorav om lag 700 er i eksportbedriftene, mens de resterende er i leverandørleddet. De fleste eksportbedriftene er helt avhengige av EØS-avtalen.