NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1468 resultater

Type artikkel
Velg område
1468 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Tid for kompetanseheving

  Både regjering og fylkeskommune har kommet med tiltakspakker til opplæring. Fagskolen i Vestfold og Telemark, Folkeuniversitetet, K2 kompetanse og Gokstadakademiet og er blant utdanningsinstitusjonene som nå utvikler relevante tilbud

 2. Nyhet, Økonomisk politikk og analyse

  Norsk økonomi vil fortsette å falle i 2020

  Ifølge den siste økonomirapporten fra NHO vil BNP for fastlands-Norge fra 2019 til 2020 falle med 8,7 prosent. Det er grovt regnet én milliard kroner tapt hver dag.

 3. Nyhet, Korona

  Enighet om kompensasjonsordningen

  Stortinget stiller seg bak hovedlinjene i regjeringens forslag til kompensasjonsordning for bedrifter. - Dette er en historisk satsing til hjelp for norske bedrifter i en alvorlig krise, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 4. Nyhet, NHO Nordland

  Ta vare på lærlingene

  En oppfordring fra yrkesopplæringsnemnda til arbeids- og næringslivet i Nordland. Ta vare på lærlingene.

 5. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Nytt styre i NHO Vestfold og Telemark

  Lars Fredrik Bakke, Executive Vice President i Wood Group Norway er valgt som ny styreleder i NHO Vestfold og Telemark. Viktige oppgaver venter i en krevende tid for i privat næringsliv. Organisasjonsarbeidet vil i første omgang handle om tett samarbeid med myndighetene om krisepakker og tiltak, og saker som infrastruktur, innovasjon, offentlige tjenester og kompetanse

 6. Nyhet, NHO Viken Oslo NTP, Vei, E18

  Ikke hopp over E18 Retvet-Vinterbro!

  Skal man ha håp om å få realisert et riksvegprosjekt så må det inn i NTP. Derfor er det mange som blir frustrerte når deres veiprosjekt ikke er å finne i Vegvesenets innspill.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.04.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU jobber med en plan for å redde økonomien i Europa og at de har presentert et korona-fond som skal bidra med 100 milliarder euro til medlemsland. Du kan også lese at FNs klimatoppmøte er utsatt, at brexit-forhandlinger er satt på hold, og at Nederland ønsker å bli verdensledende innen produksjon av grønn hydrogen.

 8. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Møt Anne, politiets nye næringslivs-koordinator

  Politiet skal ikke bare passe på hyttefolket. De melder om grove tyverier av maskiner i næringsbygg som står tomme og bedrifter som opplever CEO-bedrageri, fakturasvindel og cyberangrep på grunn av mer hjemmekontor

 9. Nyhet

  Nettmøte: Hvordan kompensasjonsordningen hjelper bedriftene

  I går ble kompensasjonsordningen presentert av regjeringen. I dag gjennomførte NHO direkteoverført nettmøte for medlemsbedriftene hvor sjeføkonom Øystein Dørum og seniorrådgiver Lasse Billington gikk gjennom regjeringens kompensasjonsordning.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: