NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1099 resultater

Type artikkel
Velg område
1099 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  - Kan operere på nivå med større bedrifter

  Det er krevende å etablere ny bedrift – og veldig ofte kan man føle seg veldig alene i møte med nye og ukjente utfordringer. Medlemskapet i NHO Gründer har gjort oppstarten enklere og økt muligheten for å lykkes sier Trine Omholt i cateringbedriften Morgenfugl.

 2. Nyhet

  Enklere for bedriftene, bedre kontroll med useriøse og svart økonomi

  NHO ønsker regjeringens planer om å samle skatteforvaltningen velkommen. Den gjør det enklere for bedrifter å vite hvor de skal henvende seg, og vil derfor gi en styrket innsats mot useriøse bedrifter og svart økonomi.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 22.10.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om utviklingen i brexit-forhandlingene, parlamentsvalg i Sveits og ettervirkningene av EUs utsettelse av medlemssskapsforhandlingene med Nord-Makedonia.

 4. Nyhet, NHO Rogaland

  Forsknings- og nyskapingsprisen 2019

  Vet du om en gründer eller bedrift som har utmerket seg på nyskaping og innovasjon? Gi oss innspill til gode kandidater!

 5. Nyhet, NHO Trøndelag Vi inkluderer!, Arbeidsinkludering, Økonomibarometer

  Økt inkluderingsvilje

  Tall fra næringslivets økonomibarometer viser at andelen bedrifter som rekrutterer personer som trenger ekstra oppfølging eller tilrettelegging er økende.

 6. Nyhet

  Vær forberedt på brexit

  Bedrifter over hele landet vil bli berørt av en eventuell hard brexit, ikke minst bedriftene i Viken og Oslo.

 7. Nyhet

  - Bedriftene må fortsatt være forberedt på "no deal"

  -Det er svært beklagelig at det ikke ble en avklaring i dag på britenes uttreden av EU og EØS. Det er nå helt åpent om det blir "no deal" 31. oktober, en ny utsettelse eller om avtalen blir vedtatt i en senere avstemning, sier Tore Myhre i NHO.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: 18.10.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om brexit-forhandlingene, EUs toppmøte og ELA.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO-medlemskap gjør AdO Arena i Bergen bedre

  Har du vondt i ryggen, går du til legen. Føler du deg utbrent, går du til psykolog. Men hva skjer når det dukker opp utfordringer på arbeidsplassen – og du er daglig leder? Hvem går du til da?

 10. Nyhet, NHO Innlandet

  NHO-advokaten sikrer ryddige arbeidsforhold i Siris bedrift

  – NHO gjør oss til en bedre bedrift. Det tette samarbeidet med regionadvokaten gjør oss sikre på at de ansattes velferd ivaretas, og at de behandles rettferdig, sier Siri Skogvold Isaksen, administrerende direktør i Otrera.