NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1739 resultater

Type artikkel
Velg område
1739 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 22.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om status i EUs langtidsbudsjettsforhandlinger, nye retningslinjer for Co2-kompensasjon, Brexit samt vårt kommende webinar om kvotehandelsregimet.

 2. Nyhet, Teknologi og forskning

  Nytt ressurssenter for deling av data

  Mandag åpnet Norges aller første nasjonale ressurssenter for deling av data. - Viktig for å utnytte mulighetene for verdiskaping i dataøkonomien, sier NHO-direktør Mari Sundli Tveit.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Pilen peker nedover igjen– også i nord

  Utsiktene for høsten og tiden fremover har gått fra vondt til verre. NHOs ferske medlemsundersøkelse viser at smitteøkningen raskt forplanter seg til Nordlandsbedriftene og arbeidsplassene. – Pilene pekte oppover, men nå ser vi igjen flere oppsigelser og betalingsutfordringer blant Nordlandsbedrifter, sier regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland.

 4. Nyhet

  Nye koronatiltak: Må treffe de som har behov uansett bransje

  Regjeringen annonserte i dag at det kommer en kompensasjonsordning for reiselivet og eventbransjen. Det er viktig og nødvendig med hjelp til reiselivet og eventbransjen, som er hardt rammet av krisen. NHO mener fortsatt krisetiltak må treffe de som har størst behov – uansett bransje.

 5. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Historisk investeringsbeslutning om CO2-fangst og -lagring

  - Regjeringens historiske beslutning om å investere i fullskala CO2-fangst ved Norcems sementfabrikk i Brevik, og i transport og lagerprosjektet Northern Lights, markerer starten på det som kan bli et stort norsk industrieventyr, uttaler administrerende direktør i NHO Ole Erik Almlid.

 6. Nyhet, Kronikk, NHO Møre og Romsdal

  Mørke skyer for reiselivsbransjen

  Norsk turisme ga en overraskende god sommer for deler av reiselivet i Møre og Romsdal. I månedene framover blir det mye tyngre, skriver Espen Remme og Kristin Krohn Devold i denne kronikken.

 7. Nyhet, NHO Rogaland

  Hva vil politikerne gjøre for næringslivet?

  Norge trenger mer enn noen gang sunne bedrifter som kan skape verdier og arbeidsplasser over hele Norge. De neste dagene og ukene skal partiene meisle ut sine program som de går til stortingsvalg på om ett år.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 18.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om kommisjonspresident Ursula von der Leyen’s første State of the European Union-tale, Brexit, EUs gjenreisningsfond, og nye klimamål.

 9. Nyhet

  Tiltak må på plass for å hjelpe bedrifter i fortsatt krise

  Førstkommende mandag er det ventet at regjeringen kommer med nye tiltak for å hjelpe koronarammede bedrifter. NHO mener det nå er svært viktig at sunne bedrifter får hjelp til å komme seg gjennom krisen.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Frykter pilene kan snu feil vei

  Andelen bedrifter i Agder som rapporterer om lavere etterspørsel i løpet av siste måned, er nå 10 prosentpoeng høyere enn hva som var tilfellet i midten av august. Det viser tallene fra NHOs siste medlemsundersøkelse.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: