NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1809 resultater

Type artikkel
Velg område
1809 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Korona

  Innreiseregler strammes inn

  Regjeringen strammer inn innreisereglene for utenlandske arbeidere – blant annet får reisende fra røde land ti dagers karantene, selv om det testes umiddelbart. - Det er bra at grensene ikke stenges helt – mange bedrifter er avhengige av arbeidskraft fra utlandet, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 2. Nyhet, NHO Rogaland

  Nettdekningen varierer i Rogaland

  52 prosent i Bjerkreim. 97 prosent på Randaberg. Tilgangen på rask bredbånd er ikke en selvfølge over hele Rogaland. Og særlig gjelder det næringsbygg.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 23.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om at EU og Storbritannia gjenopptar forhandlingene, om kommisjonens nyeste tiltak for et digitalt Europa og om at det går mot enighet om EUs klimalov.

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  Setter Vestlandets fremtid på dagsorden

  Pandemi, grønt skifte, økende press på statsfinansene. Norge og Verden er i sterk endring. Hvordan ser egentlig Vestlandet ut om ti år? Hva blir Vestlandets neste trekk?

 5. Nyhet, Arbeidsliv

  Videreføring av ordning for lønnstilskudd

  Arbeidsgivere, som har permittert ansatte som følge av koronakrisen, kan nå søke om lønnstilskudd for oktober, november og desember. Ordningen, som i første omgang gjaldt tilskudd for juli og august, er nå utvidet.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Girte opp satsingen på helseinnovasjon i Vestland

  Helsenæringen representerer en dobbel mulighet for Norge. Samtidig som inntekter fra andre store næringer vil avta, kan denne næringen vokse til å bli en nøkkelnæring i Norge, i tillegg til et viktig svar på helse- og omsorgsutfordringene vi står overfor. 

 7. Nyhet, Markedsadgang

  Brexit: Hva skjer nå?

  Storbritannia forlater EU og EØS 31. desember 2020. Norge og Storbritannia er enige om å få på plass en midlertidig overgangsavtale som skal forhindre toll på varer. Norske bedrifter må forberede seg på den nye situasjonen.

 8. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Midlertidig avtale med britene

  Norge og Storbritannia er enige om en midlertidig vareavtale fra 1. januar 2021. Men obs, obs: dette er en begrenset avtale, både når det gjelder omfang og varighet.

 9. Nyhet, NHO Nordland

  Høringssvar fra NHO Nordland - Planprogram

  15. oktober var det frist for å gi svar på høring om planprogram for regional plan for arealpolitikk i Nordland. Dette er viktig arbeid, som vi har valgt å gi innspill til.

 10. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Reiselivet får mer nødhjelp

  Reiselivsbedriftene i Møre og Romsdal er hardt rammet av koronapandemien. Nå har regjeringen lagt frem en kompensasjonsordning som skal hindre at viktige arbeidsplasser går tapt.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: