NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

885 resultater

Type artikkel
Velg område
885 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Markedsadgang

  Tony Blair: Uklokt å ikke forberede seg på "no-deal"

  Selv om Tony Blair mener et no-deal scenario i oktober er lite sannsynlig, er han tydelig på at det vil være uklokt ikke å forberede seg på nettopp det.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: Boris Johnson på topp

  Boris Johnson på topp, ny partigruppe i Europaparlamentet - Renew Europe, Norges satsing på karbonfangst, EFTA notater om strukturen i to-pilarsystemet, digital Economy and Society Index for 2019, European Labor Authority blir lokalisert i Bratislava, og viderebruksdirektivet

 3. Nyhet, NHO Trøndelag

  NHO Trøndelag styrker laget

  Hans Martin Hopsø er ansatt som ny rådgiver i NHO Trøndelag.

 4. Nyhet, Kompetanse og utdanning, Jenter og teknologi

  Finsk inkluderingspris til Jenter og teknologi

  - Annerkjennelsen fra Finland motiverer oss enormt i vårt arbeid med å øke mangfoldet av teknologisk kompetanse, sier Karoline Løvall i Jenter og teknologi.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Stigende optimisme blant Agder-bedriftene

  Fremgangen i næringslivet på Agder fortsetter. Dette er det entydige signalet fra siste utgave av NHOs  økonomibarometer.

 6. Nyhet, NHO Nordland

  Daniel Bjarmann-Simonsen ny direktør i NHO Nordland

  NHO har ansatt statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen som ny regiondirektør i Nordland. Han tiltrer i NHO i løpet av høsten 2019.

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Mangel på arbeidskraft hindrer vekst

  Medlemsbedriftene i NHO en gjennomgående høy tro på fremtiden, og melder om flere planlagte ansettelser framover. Men mangel på arbeidskraft kan også hindre vekst.

 8. Nyhet, NHO Nordland

  Flere bedrifter får EU-penger

  Norske bedrifter gjør det stadig bedre i Europeiske forsknings- og innovasjonsprogrammer. Gode norske bedrifter er attraktive partnere i europeiske prosjekter. Flere bedrifter og offentlige tjenesteytere fra Nordland har lykkes. Suksessraten for søkere fra Nordland er faktisk bedre enn landsgjennomsnittet (om lag 25%).

 9. Nyhet

  Bedriftene speed-datet listetopper

  Listetopper til høstens valg fra Asker, Bærum og Viken møtte lokale bedrifter på NHO Viken Oslos politiske verksted hos JodaCare i Asker torsdag.