NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

320 resultater

Type artikkel
Velg område
320 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Arktis

  Forskjellsbehandler i skjenkebevillings - saker

  Tromsø kommune følger ikke eget regelverk i praksis. NHO ber Tromsø kommune gjennomgå regelverket for skjenkebevilgning.

 2. Nyhet, Økonomisk politikk og analyse

  NHO ser inn i fremtiden: Hva venter oss om 30 år?

  Næringslivets perspektivmelding: Hvordan vil Norge utvikle seg i tiårene frem mot 2050, og hvordan vil vi preges av verden rundt oss? «Verden og oss» er en rapport som forsøker å gi noen svar på hva vi kan vente oss i fremtiden, sett med øynene til norske bedrifter.

 3. Nyhet, NHO Østfold

  Vi må se lengre enn Halden når vi snakker dobbeltspor

  Regiondirektør Gulbrandsen er på plass i Arendal for å drøfte og fronte viktige saker for bedriftene i Østfold. I går holdt han et innlegg om hvorfor næringslivets behov må prioriteres i enda større grad under utforming og gjennomføring av samferdselspolitikken.

 4. Nyhet, Økonomisk politikk og analyse

  Direkte: Følg lansering av næringslivets perspektivmelding her

  Onsdag lanserer NHO rapporten «Verden og oss», som forsøker å gi noen svar på hva vi kan vente oss i fremtiden, sett med øynene til norske bedrifter. Følg lanseringen fra Arendalsuka her, på direktesending fra kl. 11.

 5. Nyhet, Fagartikkel, NHO Oslo og Akershus Reiseliv Verdiskaping

  Milliardbidrag i skatt fra Oslos reiseliv

  Det viktigste for kommunene er å ha arbeidsplasser med innbyggere som skatter lokalt. I Oslo bidrar reiselivet med 1,1 milliarder kroner i personskatt, viser nye beregninger.

 6. Nyhet, Jenter og teknologi

  Årets turnédatoer for Jenter og teknologi er klare

  I november legger Jenter og teknologi ut på turné igjen. Nå er steder og datoer klare.

 7. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Biogass, et godt alternativ til el og hydrogen

  Stortingspolitikere fra Vestfold og Telemark besøkte «Den Magiske Fabrikken» i Vestfold, sammen med NHO Vestfold og Telemark. Daglig leder i Greve Biogass, Andreas Gillund vil ha mer oppmerksomhet omkring biogass.

 8. Nyhet, NHO Buskerud

  Gründerskap er ikke for pingler!

  -Bli med på lansering av NHO Gründer i Drammen, oppfordrer Astrid Green, daglig leder i BOOST Global i Innovation og nestleder i NHO Buskeruds styre.

 9. Nyhet, Organisasjon

  Han skal styre NHO i 12 uker

  NHO-sjef Kristin Skogen Lund skal i høst gjennomføre sjefskurset til Forsvarets høgskole. Viseadm. direktør Ole Erik Almlid vil fungere som NHO-sjef fra tirsdag 14. august.

 10. Nyhet

  Velkommen til småbedriftsdagen under Arendalsuka

  Småbedriftene eller SMBene som de gjerne kalles, utgjør 99 prosent av alle bedrifter i Norge og 47 prosent av de ansatte i privat sektor. På Småbedriftsdagen, onsdag 15. august, vil NHO sette fokus på disse – og utfordre næringsministeren og andre politikere på hvordan de kan bidra til et løft for SMBene.