NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1649 resultater

Type artikkel
Velg område
1649 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 10.07.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese mer om at Angela Merkel var i Brussel denne uken, Irland har tatt over ledelsen av Eurogruppen og om utviklingen i å finne enighet om EUs neste langtidsbudsjett og gjenreisningspakke.

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Nyttig info - ekspertbistand i vanskelige sykefraværssaker

  Du som arbeidsgiver kan få støtte til å redusere og forebygge sykefraværet digitalt eller fra NAV Arbeidslivssenter. Vi har samlet noen nyttige lenker og info til deg som trenger støtte til å forebygge og redusere fravær i din bedrift.

 3. Nyhet, Arbeidsliv

  Nyttig info - ekspert bistand i vanskelige fraværssaker

  Du som arbeidsgiver kan få støtte i arbeidet med å redusere og forebygge sykefravær digitalt eller fra NAV Arbeidslivssenter. Vi har samlet noen nyttige lenker og info til deg som trenger støtte til å forebygge og redusere fravær i din bedrift.

 4. Nyhet, Energi, klima og miljø

  EU vil bli best på hydrogen - store muligheter for Norge

  EU kommisjonen la i dag frem sitt forslag til en europeisk hydrogenstrategi: Vil bli verdensledende. – Her er det en tydelig melding til Norge, sier NHO-sjef, Ole Erik Almlid.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Ny styreleder i NHO Arktis

  Adrianne Ubeda ble valgt til ny styreleder i NHO Arktis på årsmøtet 4. juni. -Jeg ser frem til å være styreleder i NHO Arktis tross denne krevende Koronasituasjonen mange bedrifter befinner seg i, sier Ubeda og legger til: Aldri har verdien av medlemskapet i Norges største arbeidsgiverorganisasjon vært viktigere enn i disse tider. Det å ha en organisasjon som faglig rådgiver på arbeidsgiversiden, samtidig som at NHO jobber for de beste rammebetingelsene for bedriftene lokalt og nasjonalt.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 07.07.2020

  I dagens europanytt kan du blant annet lese om EUs oppdaterte økonomiske utsikter for 2020 og 2021, om at nordsjølandene vil samarbeide om havvind, at Frankrike har fått ny regjering og at EU investerer stort i vaksine mot Covid-19.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.07.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese mer om utviklingen i Brexitforhandlingene, at airbus planlegger å kutte 15 000 ansatte og at NHO Brussel arrangerer webinar om EUs nye hydrogenstrategi.

 8. Nyhet

  Montørene i Schindler driver ulovlig arbeidskamp

  Arbeidsretten har i dag avsagt dom for at heismontørene i Schindler gjennomfører en ulovlig aksjon når de nekter å benytte bedriftens elektroniske styringssystem.

 9. Nyhet, NHO Agder

  - Krisen har styrket oss

  - Vi er svekket økonomisk, men styrket som bedrift. Det sier Tom Roger Øydne etter at ekspressbusselskapet Konkurrenten har kjempet seg gjennom drøye tre måneder med korona-krise.

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo 52 uker, permittering, koronapermittering

  Utvid permitteringsperioden til 52 uker

  Situasjonen i bedriftene er fortsatt alvorlig. Derfor ber LO og NHO politikerne om å utvide permitteringsordningen til 52 uker.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: