1. Nord-Norges første biogasstasjoner kommer tidligere enn ventet

  Under informasjonsmøtet til Rema 1000 og Grønt Landtransportprogram om Nord-Norges første biogasstasjoner, kunne Barents Naturgass (BNG) meddele at de kan fremskynde planene om de første stasjonene til fjerde kvartal 2024. Det er nesten ett år tidligere enn først antatt.

 2. Informasjonsmøte om satsing på biogass til tungtransport i Nord-Norge

  16. november inviterer Rema 1000 sammen med Grønt Landtransportprogram (GLP) til informasjonsmøte om det første pilotprosjektet for biogass fyllestasjoner mellom Fauske og Alta. Informasjonsmøtet arrangeres etter konferansen fra "Transport fra kyst til marked" på Quality Hotel Grand Royal i Narvik.

 3. GLPs innspill til Energi- og miljøkomiteen

  Vi mener statsbudsjettet må bidra til bedre og raskere utslippskutt i transportsektoren. GLP opplever i midlertidig at budsjettforslaget for neste år ikke prioriterer dette.

 4. Kutt i Norges største utslippssektor må prioriteres

  Årets budsjettforslag er ett steg frem og ett tilbake for å nå klimamålene i 2030. Vi kommer ikke i mål uten en tydelig prioritering og forutsigbare virkemidler for transportsektoren. Det er her utslippene er størst, sier Ingelin Noresjø i Grønt Landtransportprogram.