Artikler

Vis filtrering

2564 resultater

Type artikkel
Velg område
2564 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Julehandel i Nordland for 5,5 milliarder kroner: - Folk prioriterer hardere

  Etter en periode med sterk vekst i handelen under pandemien, ligger årets julehandel an til å være av det mer normale slaget. I Nordland forventes en økning på 1 prosent. Samtidig er folk mer prisbevisste, prioriterer hardere – og starter tidligere på jakt etter de gode tilbudene. Det viser årets julehandelsprognose fra NHO Service og Handel.

 2. Månedens bedrift har en nøkkelrolle i industrireising i Meløy!

  Denne måneden ønsker vi å hedre en bedrift som har hatt en nøkkelrolle i industrireisingen i Meløy over flere tiår. Selskapet har et sterkt samfunnsengasjement og ledelsen deltar aktivt for å løfte det totale næringslivet i Meløy. De har gode samarbeid med lokale aktører og har vist gjennom åpningen av nytt kontrollrom tidligere i år at de satser på digitalisering og innovasjon. Månedens bedrift er Yara Norge avdeling Glomfjord!

 3. Sommerruten til Myken sikret også i 2024: En glede for reisende og næringslivet i Nordland

  Selv om vinterkulden har inntatt Nordland, bringer fylkesrådet allerede nå en varm nyhet til regionen. Sommerruten til Myken vil fortsette å glede både fastboende og turister også i 2024. Denne avgjørelsen, kunngjort av fylkesråd for samferdsel, Marianne Dobak Kvensjø, markerer en fortsatt satsing på et reisealternativ som har vært en betydelig suksess og til glede for både lokalsamfunnet og besøkende.

 4. ReBuild Ukraine 2.0

  Europas største byggeplass vil by på både utfordringer og muligheter for norske bedrifter, gjenoppbyggingen av Ukraina er allerede i gang. Medlemmer av NHOs ukrainanettverk viste fram hvordan norsk næringsliv kan bidra til Ukrainas gjenoppbygging på ReBuild Ukraine i Warszawa, 14.-15. november.