Artikler

Vis filtrering

2924 resultater

Type artikkel
Velg område
2924 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Drives av skapergleden!

  Tross uforutsigbare rammebetingelser og færre prosjekter å konkurrere om, er BRG-gruppen fortsatt drevet av optimisme og skapergleder. Nå er de kåret som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 2. De nye EU-reglene om rapportering om bærekraft

  EU vedtok i 2022 nye regler om bedrifters rapportering om bærekraftsforhold. Direktivet heter Corporate Sustainability Reporting Directive, forkortet CSRD. Direktivet endret EUs regnskapsdirektiv. De nye reglene vil bli innført i Norge fra og med regnskapsåret 2024 – med rapportering i 2025 – for de største foretakene og konsernene.

 3. Månedens bedrift: Maritime Robotics

  Kunder verden over omtaler dem som «hel ved». I mars etablerte de verdens første fraktrute for autonome fartøy, og de neste årene skal Maritime Robotics vokse med femgangen. Det som startet som en teknologifasinasjon i studietiden har blitt et verdensledende selskap med globale ambisjoner.

 4. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 5. Slik skal logistikkbransjen halvere klimagassutslippene innen 2030

  I den rykende ferske rapporten «Det grønne skiftet for logistikk- og transportbransjen», gir NHO Logistikk og Transport og Grønt Landtransportprogram oppskriften på hvordan klimagassutslippene fra logistikkbransjen kan reduseres dramatisk de neste årene.