Ny rådgiver i NHO Vestfold og Telemark!

Publisert

Rådgiver Kjetil Tiedemandsen

Ny rådgiver i NHO Vestfold og Telemark! Foto: NHO

Kjetil Tidemandsen er i gang som ny rådgiver for salg og marked i NHO Vestfold og Telemark. Kjetil kommer fra tilsvarende stilling i NHO Arktis og kjenner både oppgavene og regionapparatet godt.

-Nå gleder jeg meg til å bli kjent med bedriftene i Vestfold og Telemark, sier Kjetil – og til å finne ut mer om næringsliv og attraksjonskraft i denne regionen. -Jeg ser også frem til å treffe alle NHOs samarbeidspartnere og bidra til å utvikle regionskontoret videre, sier han. Kjetil vil også få ansvar for regionkontorets større arrangementer, som «Kvelden før» i Oslo i januar og den regionale årskonferansen på Farris Bad.

-Vi er veldig fornøyd med å ha fått Kjetil på laget, sier regiondirektør Kristin Saga. -NHO er opptatt av vekst og utvikling, og flere og mer fornøyde medlemmer er et av våre viktigste målområder.

Kjetil har lang erfaring fra salgs- og markedsarbeid, og har tidligere jobbet for De Historiske Hotel og Spisesteder, Schibsted, Aftenposten og Tromsø IL. Han er 57 år og kommer fra Vadsø, og er nå bosatt på Nøtterøy.