Arbeidsliv

Når andelen som er i jobb er høy og bedriftene har god tilgang på kompetent arbeidskraft, får vi et samfunn som fungerer godt.

Aktuelt om arbeidsliv

 1. NHO-sjefen: Viktig å komme til bunns i denne saken

  Flere medier har den siste uken publisert saker om tidligere direktør Stein Lier-Hansens pengebruk gjennom disponering av jaktterreng, hytte og sjøfly på Norsk Industris regning. Styret i Norsk Industri utvider nå undersøkelsene av hvordan den avgåtte direktøren har brukt midlene til NHOs landsforening. - Det er bra at styret viser handlekraft, dette er uakseptabel bruk av medlemmenes penger, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 2. Værsituasjonen og bruk av hjemmekontor

  Væromslaget vi nå står i er varslet å føre til problemer i kollektivtrafikken og trafikken forøvrig mandag 22. januar. NHO får mange spørsmål om hvilke regler som gjelder, for eksempel for bruk av hjemmekontor. Her kommer en kort vurdering.

 3. Årets sosiale entreprenør 2024

  JobLoop har vunnet prisen Årets Sosiale Entreprenør og får 500 000 kroner til å bekjempe skolefrafall. Pengene skal brukes til å hjelpe flere ungdommer med å fullføre skolen ved hjelp av læring gjennom spill.

Få hjelp på Arbinn.no - NHO arbeidsgiverportal

 • Veiledere innen jus og HMS
 • Maler og kontrakter
 • Chat der du får hjelp fra vårt medlemssenter
 • Tilgjengelige medlemsfordeler og medlemstjenester fra NHO
 • Alt om bedriftens medlemskap