Ledige stillinger

Har du lyst å jobbe i NHO? Her finner du en oversikt over ledige stillinger.

Ledige stillinger

 1. Fornybar Norge - næringspolitisk rådgiver innen bærekraft, klima og lokalsamfunn

  Vil du være med å bidra til at Norge kan nå klimamålene og legge grunnlag for ny industriutvikling? For å lykkes trengs det nytt kraftnett og en kraftig økning i produksjon av fornybar energi fra vann, vind og sol. Slike anlegg må bygges og drives på lag med mennesker og natur. Aksept og forståelse fra berørte kommuner, interesser og samfunnet for utbygging er sentralt for å få dette til.

 2. Advokat – personvern og teknologi

  NHOs advokattjenester søker advokat med interesse og erfaring fra personvern, teknologi og compliance. Stillingen vil få ansvaret for personvernspørsmål i avdelingen, som blant annet innebærer rådgivning til NHOs medlemsbedrifter.

 3. Prosedyreadvokat

  NHOs advokattjenester søker advokat med interesse for arbeidsrett og erfaring med prosedyre. Avdelingen er et spesialisert kompetansemiljø innen arbeidsrett og prosedyre, og har 14 medarbeidere. Avdelingen bistår NHOs medlemsbedrifter fra alle bransjer med prosessoppdrag innen individuell og kollektiv arbeidsrett, og den har et utstrakt samarbeid med jurister i andre deler av NHO-fellesskapet.

 4. NHO Byggenæringen - advokat/forhandler

  Har du erfaring fra arbeidsrett og forhandlinger? NHO Byggenæringen søker advokat/forhandler. NHO Byggenæringen er en av de største landsforeningene i NHO og holder til i Næringslivets Hus på Majorstuen i Oslo, sammen med resten av NHO-fellesskapet.

 5. Konsulent Medlemssenteret

  Trives du i et hektisk og løsningsorientert miljø? Liker du å løse oppgaver som bidrar til at NHOs medlemmer er fornøyde?