NHO

Innhold

Ledige stillinger

Har du lyst å jobbe i NHO? Her finner du en oversikt over ledige stillinger.

Ledige stillinger

 1. Organisasjon

  NHO Brussel - praktikant

  Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig, med interesse for næringslivet og Norges forhold til EU? Da er kanskje stillingen som studentpraktikant våren 2020 interessant for deg!

 2. Organisasjon

  Abelia - Seniorrådgiver analyse

  Abelia søker en seniorrådgiver som vil være ansvarlig for analyser om nasjonale og internasjonale trender i de markedene som er viktige for våre medlemsbedrifter. Seniorrådgiver analyse har også ansvaret for å profesjonalisere Abelias arbeid med samfunnsøkonomiske analyser, rapporter og faktagrunnlag. Dette viktige arbeidet gir medlemmene økt innsikt i egne bransjer, og danner grunnlaget for vårt arbeid med å bedre bedriftenes rammevilkår.

 3. Organisasjon

  Ønsker du å lede en av Norges største begivenheter?

  Er du ung og har en programlederspire i deg? Ønsker du å gå i sporene til Linn Skåber, Yousef Hadaoui og Ylvis? NHO er på jakt etter to unge til å lede NHOs årskonferanse 2020.

 4. Organisasjon

  NHO Trøndelag - Rådgiver kommunikasjon

  Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, næringsliv og politikk?

 5. Organisasjon

  Deltidsstilling salgskoordinator

  Student med interesse for digitale løsninger?

 6. Organisasjon

  NHO Reiseliv - senior kommunikasjonsrådgiver

  Vi er på jakt etter en senior kommunikasjonsrådgiver med solide kommunikasjonsferdigheter til vårt kommunikasjonsteam. Stillingen krever at du forstår hvordan man jobber strategisk med kommunikasjon for å øke gjennomslagskraften for NHO Reiselivs prioriterte saker.