NHO

Innhold

NHO Brussel

#205

EU-parlamentet

NHO er i Brussel for å påvirke beslutninger som tas i EUs institusjoner

Vi gir kolleger i NHO informasjon om EU/EØS-saker som organisasjonen jobber med, og jobber for å ivareta medlemmenes interesser i det viktigste internasjonale markedet for norsk næringsliv. EUs indre marked omfatter ca 500 millioner mennesker, og om lag 80% av Norges samlede eksport går hit. Norske bedrifter har full adgang til dette markedet på samme vilkår som EU-bedrifter gjennom EØS-avtalen. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev NHO Europanytt om du ønsker å holde deg oppdatert. 

Direktør for NHO Brussel er Ingebjørg Harto. Sammen med henne jobber seniorrådgiver Emmelie Odberg Rosengren og seniorrådgiver Andreas Engen Willersrud. I tillegg har kontoret en praktikant, en traniee og en hospitantordning for ansatte i NHO fellesskapet. 

Trainee og studentpraktikant

Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig, med interesse for næringslivet og Norges forhold til EU? Da er kanskje du vår nye trainee eller studentpraktikant.

Søknadsfristen for i år har dessverre utløpt, men følg med for utlysning om opphold i 2020. Her kan du få mer informasjon om rollen som trainee eller studentpraktikant. 

Siste nytt fra NHO Brussel:

  1. Nyhet, NHO Brussel

    Aktuelt og aktiviteter ved NHO Brussel

    Her finner du informasjon om kommende aktiviteter og arrangementer ved Brusselkontoret

  2. Nyhet, NHO Brussel

    NHO Europanytt: Boris Johnson på topp

    Boris Johnson på topp, ny partigruppe i Europaparlamentet - Renew Europe, Norges satsing på karbonfangst, EFTA notater om strukturen i to-pilarsystemet, digital Economy and Society Index for 2019, European Labor Authority blir lokalisert i Bratislava, og viderebruksdirektivet

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt