Artikler

Vis filtrering

152 resultater

Type artikkel
Velg område
152 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO-sjefen: Viktig å komme til bunns i denne saken

  Flere medier har den siste uken publisert saker om tidligere direktør Stein Lier-Hansens pengebruk gjennom disponering av jaktterreng, hytte og sjøfly på Norsk Industris regning. Styret i Norsk Industri utvider nå undersøkelsene av hvordan den avgåtte direktøren har brukt midlene til NHOs landsforening. - Det er bra at styret viser handlekraft, dette er uakseptabel bruk av medlemmenes penger, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 2. Værsituasjonen og bruk av hjemmekontor

  Væromslaget vi nå står i er varslet å føre til problemer i kollektivtrafikken og trafikken forøvrig mandag 22. januar. NHO får mange spørsmål om hvilke regler som gjelder, for eksempel for bruk av hjemmekontor. Her kommer en kort vurdering.

 3. Årets sosiale entreprenør 2024

  JobLoop har vunnet prisen Årets Sosiale Entreprenør og får 500 000 kroner til å bekjempe skolefrafall. Pengene skal brukes til å hjelpe flere ungdommer med å fullføre skolen ved hjelp av læring gjennom spill.

 4. ReBuild Ukraine 2.0

  Europas største byggeplass vil by på både utfordringer og muligheter for norske bedrifter, gjenoppbyggingen av Ukraina er allerede i gang. Medlemmer av NHOs ukrainanettverk viste fram hvordan norsk næringsliv kan bidra til Ukrainas gjenoppbygging på ReBuild Ukraine i Warszawa, 14.-15. november.