NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1470 resultater

Type artikkel
Velg område
1470 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 14.02.2020

  I årets tolvte nyhetsbrev kan du lese at Europaparlamentet vedtok brexit-resolusjon denne uken og at de valgte å støtte kommisjonens såkalte PCI-liste. I tillegg øker bevilgningen til grønn innovasjon og selskaper ledet av kvinner, og denne uken startet ankesaken mellom EU og Google.

 2. Fagartikkel, Lønnsoppgjør

  Lønnsoppgjøret på 1-2-3

  Hovedoppgjør eller mellomoppgjør? Samordnet eller forbundsvist? Her får du en enkel oversikt over i lønnsoppgjøret.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  Event: Europe as the best place to work and conduct business

  Welcome to a seminar discussing how to secure long-term growth and employment across the EU to level out differences in social and economic conditions. European businesses are committed to making Europe the best place to work and conduct business.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 11.02.2020

  I årets ellevte nyhetsbrev kan du lese at EU mangler nasjonale klimaplaner fra en rekke medlemsland, samt at Storbritannia har blitt kastet ut av nordsjøsamarbeid. Britiske myndigheter har sagt at bedrifter må forberede seg på grensekontroll mellom Stobritannia og EU når overgangsperioden opphører, og EU ønsker å kvalitetssikre drikkevann i Europa.

 5. Nyhet, NHO Nordland

  Innspill til Nasjonal transportplan 2022-2033

  Arbeidsplasser, økt verdiskaping og mer attraktive lokalsamfunn, blir det viktigste når vi skal prioritere prosjekter til ny Nasjonal transportplan, slår styreleder Espen Haaland og regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen, fast.

 6. Nyhet, NHO Arktis

  NHO Arktis høringsinnspill til nasjonal transportplan 2022-2033

  Dette er NHO Arktis sitt innspill til Troms og Finnmark til Nasjonal transportplan 2022-33.

 7. Nyhet

  Folk som kan noe praktisk vil alltid være en vinner

  1. mars er søknadsfristen til videregående opplæring. Dersom poden velger yrkesfag, er han eller hun sikret jobb.

 8. Nyhet, NHO Arktis

  Gratulerer med morsdagen - din kunnskap er avgjørende!

  1.mars er søknadsfristen til videregående opplæring, og det er mamma som har den største påvirkningen på ungdommen når skole skal velges.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 07.02.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at maktskiftet internt i EU er endret etter brexit, og at EUs komissær for konkurranse møter press fra flere medlemsland om å ferdigstille sin reform. Det har også vært et rekordår for offshore vind, og tall viser en nedgang i kullkraft. I tillegg har EU-kommisjonen gjennomgått effektiviteten av et rammeverk for økonomisk overvåking.

 10. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Ambisjoner og tiltak må henge sammen

  I dag ble det kjent at Regjeringen ønsker å heve ambisjonene for klimagassreduksjoner i 2030 til 50-55 prosent. Regjeringens ambisjoner kan være en motor for flere jobber og fremtidens næringsliv.