NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

716 resultater

Type artikkel
Velg område
716 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt - May reiser tomhendt fra Brussel

  Brexit toppmøtet i Brussel, Rådets konklusjoner på budsjett, indre marked, migrasjon og klima, EU og Efta budsjettet for 2019 vedtatt, EU-forenkler tilgangen til TV- og radio innhold på internett, avtale om ACER og EU-Japan handelsavtale godkjent.

 2. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Nye regler for bonuspoeng og personalrabatter - hva må arbeidsgiver gjøre?

  Fra 1. januar 2019 gjelder nye regler om naturalytelser og skatt.

 3. Nyhet, NHO Trøndelag

  Trøndersk matkultur fra Inderøy

  I år er det nøyaktig 80 år siden Jonas Pedersen startet Inderøy Slakteri, med to tomme hender og en kniv. Han fattet tidlig interesse for soddkoking og gjennom samarbeid med flere av bygdekokkene satte han soddkokingen i system. Selv om mye har endret seg på 80 år er soddoppskriften fremdeles den samme. Inderøy Slakteri er månedens bedrift i desember

 4. Markedsadgang

  Abonner på NHOs Europanytt

  Vil du vite mer om hva som skjer i Europa? NHO utarbeider to ganger i uken et nyhetsbrev fra Brussel som du kan abonnere på her.

 5. Nyhet, Markedsadgang

  Økt risiko for brexit-kaos

  Faren for no-deal øker etter at den britiske statsministeren måtte utsette avstemningen om brexit-avtalen i det britiske parlamentet. Her er NHOs og regjeringens sjekklister.

 6. Nyhet, Energi, klima og miljø, NOx-fondet

  NOx-fondet ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

  For å klare og holde utslippskravene nede fortsetter vi sammen med høy entusiasme å redusere NOx-utslippene enda mer i 2019.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  De viktige stemmene

  Næringslivet rommer bedrifter, ideer, produkter, men først og fremst mennesker. Når NHO jobber for å sikre gjennomslag politisk må vi vise hva næringslivet består av. For å få frem våre saker, vise hva det kreves å drive bedrift og skape arbeidsplasser – må vi fortelle de gode bedriftshistoriene.

 8. Nyhet, Teknologi og forskning

  Vil ha strategi for kunstig intelligens

  Kunstig intelligens kan om kort tid gi dramatiske samfunnsendringer. Regjeringen må derfor komme med en nasjonal strategi for kunstig intelligens innen neste sommer, mener NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 9. Nyhet, Arbeidsliv

  Norwegian-saken: Morselskapet har ikke arbeidsgiveransvaret

  Morselskapet Norwegian Air Shuttle har ikke arbeidsgiveransvaret for piloter og kabinpersonale. Det slår Høyesterett fast i en fersk dom.

 10. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Kronikk: Alvorlig for godstransporten i Romsdalen

  NHO Møre og Romsdal ser med stor bekymring på at mye av godstransporten som i dag fraktes med Raumabanen nå skal over på veg.