NHO

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

11 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 6. mai - 24. juni 2021,

  Digitalt

  Valg 21

  13. september 2021 er det stortingsvalg i Norge. NHO Møre og Romsdal i samarbeid med en rekke nærings- og arbeidslivsorganisasjoner i fylket, tatt initiativ til flere digitale arrangement i tiden før valget. Her blir vi nærmere kjent med listetoppene fra Møre og Romsdal og får innsikt i hvordan de politiske partiene stiller seg i lokale, regionale og nasjonale saker som er viktige for næringslivet.

 2. 21. juni 2021

  Nord i Sør i Nord

  Det er velkjent at Nord-Norge er rik på naturressurser, men sliter med den demografiske utviklingen. Storstilt klimaomstilling, digitalisering og økte krav til innovasjon krever tilgang til mye og høy kompetanse i alle bransjer. Hva må til for at også små- og mellomstore bedrifter, som vi har mange av i nord, også kan stå langt fremme for å ta del i omstillingen?

 3. Nå lysner det for alvor – ute, hjemme og på Vestlandet!

  NHOs sjeføkonom Øystein Dørum presenterer NHOs ferske økonomiske overblikk.

 4. 24. juni 2021,

  Digitalt møte på Teams

  Næringslivet møter stortingskandidatene: Arbeiderpartiet

  Velkommen til digitalt frokostmøte med stortingskandidatene fra Arbeiderpartiet i Agder! Dette blir en anledning til å vite mer om hva Tellef Inge Mørland og Kari Henriksen er opptatt av, samtidig som det også er en god anledning til å fortelle politikerne hva som er viktig for bedriftene!

 5. 24. juni 2021

  Grønt skipsfartsprogram etablerer vareierforum

  Grønt Skipsfartsprogram etablerer nå et vareeierforum som skal arbeid med å utvikle det grønne transportmarkedet og starte opp prosjekter og logistikkløsninger som reduserer kostnader for frakt av varer på sjø, samtidig som utslippene fra skipene som frakter varene reduseres.

 6. Valgmøte med NELFO medlemmer i Vestland

  Tema for møtet er kompetanse, rekruttering og yrkesfag.

 7. 28. juni 2021

  Næringslivets Studentdag

  Er du student og interessert i hvordan næringslivet ser på fremtiden og hva det er behov for fremover? Finans Norge og NHO har gleden av å invitere studenter til Næringslivets Studentdag. Dette er en digital faglig samling, og på programmet står spennende presentasjoner og panelsamtaler om viktige og relevante temaer innenfor utvikling og omstilling av norsk næringsliv, arbeidsliv og ledelse.

 8. 2. september 2021,

  Hotel Klubben, Tønsberg

  Næringspolitisk dialog og nettverk for mat og drikke

  Alle har gode ønsker for verdikjeden for mat, men hva skal til for å lykkes sammen, og hvordan kan vi øke rekrutteringen til reiseliv, mat- og måltidsbransjen?

 9. Årsmøte i NHO Møre og Romsdal 2021

  Alle medlemsbedrifter i NHO inviteres herved til årsmøte i NHO Møre og Romsdal.

 10. Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.