NHO

Innhold

Arrangementer og kurs

Vis filtrering

8 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 20. januar 2021,

  Digitalt

  30 000 nye arbeidsplasser i nord

  NHO i nord har mål om 30 000 nye arbeidsplasser i privatsektor. Hvor minimum 15 000 arbeidsplasser kommer gjennom å inkludere mennesker som i dag står utenfor arbeidslivet. Er det mulig og hvordan får vi det til?

 2. 22. januar 2021,

  Teams

  Vannhull Hallingdal Webinar: Digital markedsføring 2021

  Hvilke grep bør du ta for å nå målgruppen, og hvilke kanaler bør du bruke? Nina Furu, partner i Webgruppen, og flere lokale innledere vil gi deg tips til hvordan du kan markedsføre din bedrift digitalt. Bli med på frokostmøte og hør mer om markedsføringstrendene i 2021, fra blant andre VisitOslo, Brødrene Øyo og Bjørneparken.

 3. 27. januar 2021,

  Digitalt

  Globale fornybaraktører - en drivkraft i norsk verdiskaping og økonomi

  Nye grønne verdikjeder, nye arbeidsplasser, ny eksport.

 4. 27. januar 2021,

  Digital konferanse

  Indre markedskonferansen: EUs grønne giv

  Gjennom EØS-avtalen har norske bedrifter tilgang på det europeiske indre marked, og Norge er tett integrert i det europeiske klimasamarbeidet. EUs Green Deal gir oss muligheter for økt eksport, verdiskapning og arbeidsplasser i Norge – hvis vi velger å benytte oss av dem. Men hvordan gjør vi det?

 5. Helseinnovasjonskonferansen 2021

  Velkommen til ein årleg møteplass for samskaping og innovasjon mellom offentleg sektor, virkemiddelapparata og næringsliv.

 6. 23. mars 2021,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen

  NKIU 2021

  2021 blir forhåpentligvis året hvor vi skal "build back better". Reise- og forretningsaktivitet har vært redusert til et minimum. Det må tenkes nytt og nye samarbeidsformer vil oppstå.

 7. Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.