NHO

Innhold

Arrangementer og kurs

Vis filtrering

17 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 7. desember 2020

  Webinar om arbeidsmiljø og ny portal for arbeidsgivere

  Partene i IA-avtalen presenterer en ny arbeidsmiljøportal. Den gir arbeidsgivere og tillitsvalgte bransjerettede verktøy for målrettet og forebyggende arbeidsmiljøinnsats.

 2. 8. desember 2020,

  Webinar

  Webinar om Maritim Framtid

  Arrangementet sendes direkte fra studio i Oslo, og aktuelle representanter fra den maritime klyngen bidrar direkte fra lokasjoner i Ulsteinvik og Bergen.

 3. 8. desember 2020,

  Webinar

  Tilbake til normalen i 2021?

  Et uvanlig år går mot slutten. Ett år med permitteringer, krisehåndtering og mange utfordringer for NHOs medlemmer. Hvordan møter vi den historisk, høye ledigheten? Hvilke erfaringer har vi gjort oss og hvilke utfordringer står foran oss i 2020?

 4. 9. desember 2020,

  Webinar - Arbinn

  Frokost-webinar om hydrogen

  Hva må til for at hydrogen skal bli en industriell satsing i Norge? I dette webinaret får du Olje- og energiminister Tina Brus perspektiver, du får innsikt fra arbeidet Grønne Elektriske Verdikjeder, og du hører ledende bedrifter i samtale med Olje- og energiministeren om temaet.

 5. 15. - 16. desember 2020,

  Digitalt

  Digital utgave av Industri 2020

  Industri 2020 blir heldigital. På grunn av smittesituasjonen i Norge kunne ikke Industri 2020 arrangeres som planlagt i Bodø.  Det skal imidlertid ikke være noe hinder for en fantastisk (digital) konferanse med spennende innhold.

 6. 7. januar 2021,

  Stup, Thon Hotel Norge, Kristiansand

  NHO Agders årskonferanse 2021

  På grunn av pandemien blir NHOs årskonferanse i 2021 annerledes. Smittevernreglene gjør at det er begrenset hvor mange personer som kan samles på ett sted nå. Derfor arrangeres den tradisjonsrike årskonferansen som et felles arrangement over hele landet.

 7. 7. januar 2021,

  Farris Bad, Larvik

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021- Vestfold og Telemark

  Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Du er invitert til NHOs årskonferanse 7. januar 2021. Det blir en annerledes konferanse i historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt.

 8. 7. januar 2021,

  Parken Kulturhus, Foajéen

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Møre og Romsdal

  Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Du er invitert til NHOs årskonferanse 7. januar 2021. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt.

 9. 7. januar 2021,

  Scandic Maritim Haugesund, Åsbygaten 3

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Rogaland

  Ingress: 7. januar 2021 er det klart for NHOs årskonferanse. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Brødtekst Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Av hensyn til smittevernreglene vil konferansen være digital med mindre fysiske arrangementer rundt omkring i landet. NHO Rogaland inviterer derfor sine medlemmer til Årskonferansen 2021 på Scandic Maritim i Haugesund.

 10. 7. januar 2021,

  Raufoss Kulturhus – Fyrverkeriet, Kirkevegen 8

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Innlandet

  Velkommen til Årskonferansen 2021! Årets tema er «Jobbskaperne». Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Konferansen i år vil forenes gjennom en felles digital sending og regionale fysiske møteplasser.