NHO

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

30 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
30 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 1. juni 2018 - 31. desember 2030

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Kurset gir arbeidsgiver/ ledere kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske HMS-arbeidet.

 2. 5. februar - 16. november 2020

  Future impact - lederprogram for deg som skal lede endringer, nå og i fremtiden

  Future impact er et lederprogram for deg som skal lede endringer, nå og i fremtiden. Søknadsfrist: Snarest med fortløpende opptak på de siste plassene.

 3. 19. februar 2020

  Lørenskog kommune og Husbanken inviterer til dialog om nye samarbeidformer rundt boligsosiale utfordringer

  Lørenskog kommune sammen med Husbanken inviterer markedet til dialog for å finne nye løsninger å møte boligsosiale utfordringer på. I dette initiativet åpnes det for å tenke nytt rundt virkemiddelbruk. Målet er å utvikle en ny type samarbeidsmodell der det offentlige og private sammen løser disse utfordringer.

 4. 20. februar 2020,

  Thon Hotel Lofoten

  NHO Nordlands skreimølje med faglig program

  Ka ska vi lev av? Skreien er god og skreien er viktig, men det er ikke nok! Vi må skape enda flere jobber og økt verdiskaping for å trygge velferden i fremtiden. Bli med og diskutere skrei, lever og rogn, men også fremtidens Nordland - det vi skal skape og leve av de neste hundre årene. Bli med NHO til Svolvær! Arrangementet er åpent for alle, også for bedrifter som ikke er medlem i NHO.

 5. 21. februar 2020

  Møt PST og politiet i Vest politidistrikt

  Næringslivets Sikkerhetsråd har invitert representanter fra PST og Vest politidistrikt til halvdagsseminar. Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trender og trusselvurderinger.

 6. 25. februar 2020,

  Lygna næringshage, Postgården 3, etasje , Lyngdal

  Fair Play Agder

  Fair Play Agder skal bidra til å forebygge og bekjempe arbeidslivskriminalitet og sikre et seriøst arbeidsmarked og like konkurransevilkår på Agder. Målet er å jobbe med arbeidsgivere og arbeidstakere på tvers av ulike bransjer. 25. februar inviterer vi til et informasjonsmøte om Fair Play Agder på Lygna næringspark i Lyngdal.

 7. 27. februar 2020,

  LOs lokaler i Trondheim Olav Trygvasons gate 5 (Folkets hus)

  Frokostmøte SMSØ Trøndelag

  Samarbeid Mot Svart Økonomi Trøndelag ønsker velkommen til frokostmøte.

 8. 27. februar 2020,

  Scandic Parken Hotel, Storgata 16, 6002 Ålesund

  Årskonferanse 2020 - NHO Møre og Romsdal

  Torsdag 27. februar er det klart for NHO Møre og Romsdals årskonferanse på Scandic Parken i Ålesund. "Neste trekk" er årets tema. Hva gjør vi for å sikre at Norge er et godt land å leve i også i framtiden?

 9. 28. februar 2020,

  Eureka Kompetanse (Inngang på hjørnet mot Pollen), Arendal

  Fair Play Agder

  Fair Play Agder skal bidra til å forebygge og bekjempe arbeidslivskriminalitet og sikre et seriøst arbeidsmarked og like konkurransevilkår på Agder. Målet er å jobbe med arbeidsgivere og arbeidstakere på tvers av ulike bransjer. 28. februar inviterer vi til et informasjonsmøte om Fair Play Agder på Eureka kompetanse i Arendal.

 10. 3. mars 2020,

  SpareBank 1 SMN, Søndre gate 4, Trondheim

  Møt PST og politiet i Trøndelag

  Også i år har vi invitert representanter fra PST og Trøndelag politidistrikt. Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trender og trusselvurderinger.