NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Siste nytt fra NHO Vestfold og Telemark:

 1. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Anleggsgartnere tar ansvar

  Dagens tips fra NHO: Se hva anleggsgartnerne gjør for å rekruttere søkere til faget!

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Har dere krevende saker i sykefravær?

  Har du medarbeidere som har langvarig eller hyppig gjentakende fravær fra jobb? Søk ekspertbistand og få dekket utgiftene. Vi har kurset medlemmer i ordningen og brukte vår egen advokat Helene Naper og medlemsbedriftene iFokus og Life Improvement som eksperter!

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Lansering av Neste trekk - NHOs veikart for fremtidens næringsliv

  NHOs medlemmer vil bidra til at landet kommer ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid. For å lykkes trengs ikke bare en sterk offentlig sektor med gode velferdsordninger, men flere konkurransedyktige store og små private bedrifter som skaper trygge arbeidsplasser. Vårt «Veikart» gir innsikt i fremtidens næringsliv frem mot 2030 og 2050. Innholdet skal skape debatt, og vi har allerede fått verdifulle innspill og nye vinklinger fra ulike deler av politiske miljøer, samfunns- og arbeidsliv

Arrangementer

 1. 13. oktober 2020

  Anskaffelseskonferansen 13. oktober 2020

  Velkommen til digital konferanse om offentlige anskaffelser. Når fellesskapets penger skal brukes er det viktig at et mangfold av bedrifter får delta for å skape verdier og arbeidsplasser i landet. Dette har blitt høyaktuelt etter at Korona-krisen traff landet. Det handler om å utvikle en helhetlig anskaffelsespolitikk som sikrer gode offentlige anskaffelser og at prosessene er riktig gjennomført

 2. 13. oktober 2020,

  Digital konferanse

  NHOs Anskaffelseskonferanse 2020 - Hvordan holde hjulene i gang gjennom bærekraftige offentlige anskaffelser

  Offentlige anskaffelser kan blant annet bidra til å løse viktige samfunnsoppgaver som klimautfordringer, grønne innkjøp og sosial bærekraft.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: