NHO Vestfold og Telemark

Arrangementer

 1. NHO kurs - digitalt kurs i sykelønn

  Det forventes høye smittetall og dermed også høyere sykefravær, etter at regjeringen lettet på smitteverntiltakene den 13. januar. Oppdater deg på sykelønnsordningen, og bli med på digitalt kurs med advokat Nina Tennebekk.

 2. 21. - 22. april 2022,

  Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, Larvik

  NHO Vestfold og Telemarks regionale årskonferanse 2022

  Velkommen til vår regionale årskonferanse på Farris Bad fredag 28.01. kl. 08.30.-15.30.! Hva skal til for å skape flere jobber i Vestfold og Telemark? Hvordan skal din bedrift få tak i nødvendig kompetanse? Denne dagen skal vi snakke om hva vi har lært av pandemien, morgendagens jobber, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere, og morgendagens arbeidsliv, for å nevne overskriftene.

 3. 11. mai 2022,

  Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Oslo

  Nettverkskveld med NHO Vestfold og Telemark

  NHO Vestfold og Telemark inviterer deg til «kvelden før dagen» i forbindelse med NHOs Årskonferanse i Oslo Spektrum 11 mai.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.