NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Siste nytt fra NHO Vestfold og Telemark:

 1. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Gavepakke til studenter på Fagskoler

  Stortinget og Fylkeskommunen har bevilget midler til 182 nye studieplasser høsten 2020 i Vestfold og Telemark. Vi oppfordrer derfor permitterte og ansatte til å bli student igjen på hel- eller deltid, påspandert av det offentlige!

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Elever i Larvik bruker næringslivet i prosjekt

  Thor Heyerdahl videregående skoles elever ønsker å komme i kontakt med arbeidsgivere i Larvik og Vestfold. De har i oppgave denne uken å beskrive en fremtid med reduserte utslipp, ny teknologi og smart læring. Vil du kontakte skolen eller svare om elever spør din bedrift?

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Gratis karriereveiledning og e-læring

  NHO leder nå en dugnad så permitterte og arbeidsledige kan nyte godt av store bedrifters digitale e-læring og karrièreveiledning

Arrangementer

 1. 13. oktober 2020,

  Næringslivets Hus Middelthunsgate 27, Majorstuen

  Anskaffelseskonferanse 13.10 i Oslo

  Sett av 13. oktober og 1250 kroner, da kan du lære hvordan din bedrift kan delta i gode prosesser for næringsvennlige offentlige anskaffelser

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: