NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Arrangementer

 1. 19. mai 2021,

  Digitalt

  Norsk helseindustri- eksport og produksjon

  Helseindustrien er en av Norges største eksportnæringer, med nesten 26 milliarder kroner i eksportinntekter i 2020. Med riktige rammebetingelser kan helsenæringen bli en enda viktigere eksportnæring for Norge. ¬Det viser en helt ny rapport om helseindustriens eksportpotensial. Velkommen til lansering av rapporten

 2. 26. mai 2021,

  Ælvespeilet i Porsgrunn eller digitalt

  Politisk kick off Industriuka 2021

  Bli med på Industriukas politiske kick off 26. mai på Ælvespeilet i Porsgrunn. Green Industry Cluster og NHO inviterer til politisk kickoff for Industriens grønne skift.

 3. 1. juni 2021,

  Digitalt

  NKIU 2021: Back to business - but not business as usual

  Årene fremover blir tiden hvor verden skal "build back better". Flere jobber må skapes, det må tenkes nytt og nye samarbeidsformer vil oppstå. Arbeidslivet vil se annerledes ut enn før pandemien. Norske bedrifter og investeringer er en del av løsningen og det er tid for å komme back to business!

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.