NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Siste nytt fra NHO Vestfold og Telemark:

 1. Nyhet, Fagartikkel, Kompetanse og utdanning, NHO Vestfold og Telemark

  De offentlige fagskolene i Vestfold og Telemark slås sammen fra 2020

  31. januar møttes et nytt interimsstyre for første gang, Vivil Hunding Strømme i NHO Vestfold og Telemark er valgt inn og skal gjennom 2019 skal følge fusjonsprosessen

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Trusselbilde og mørketall

  13. mars inviterer Næringslivets sikkerhetsråd, NHO Vestfold og Telemark og Sør-Øst politidistrikt til frokostmøte med PST.

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  EØS-avtalen sikrer arbeidsplasser i industrien

  Vi er avhengig av kvalifisert arbeidskraft, sier administrerende direktør i Wood Norway Lars Fredrik Bakke. EØS avtalen gir tilgang til kompetent arbeidskraft.

Arrangementer

 1. 13. mars 2019,

  Påmelding, Fokserødveien 21, 3241 Sandefjord

  Frokost med PST, NSR og Politiet

  13. mars inviterer Næringslivets sikkerhetsråd, NHO Vestfold og Telemark og Sør-Øst politidistrikt til frokostmøte med PST.

 2. 19. mars 2019,

  Bølgen kulturhus, Larvik

  NHO Vestfold og Telemarks årskonferanse 2019

  Velkommen til "Vi og verden". Hør bedriftsledere i Norspace, Color Line, Jotron, Isola og ASAP, presidenten i NHO, Arvid Moss, sjefsøkonom Øystein Dørum og utenriksdepartementes Marianne Hagen. Møt Menon Analytics, USN Industriakademiet, fylkesordfører i Vestfold, leder for næringsutvikling i Telemark og ungdomspartiene våre. De har alle kunnskap og tanker om:

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.