50 nye jobber kommer i Radisson via Ringer i vannet

Publisert

HR-direktør Josefine Janson (tv) og HR-leder Linn Groth Dyrkorn i hotellkjeden Radisson. (Foto: Baard Fiksdal

HR-direktør Josefine Janson (tv) og HR-leder Linn Groth Dyrkorn i hotellkjeden Radisson. (Foto: Baard Fiksdal).

-Vår ambisjon er å gi jobb til 50 personer i løpet av året som kommer, sier HR-direktør Josefine Janson. I dag underskrev hotellkjeden Radisson en konsernavtale med Ringer i vannet som åpner store muligheter.

Hotellkjeden Radisson har 15 hoteller i Norge med 2.300 ansatte. Årlig blir det røfflig 200 jobber ledig. Dette gir store muligheter for kandidater som kommer via Ringer i vannet.

Vi møter HR-direktør Josefine Janson og Linn Groth Dyrkorn som har HR-ansvar for en gruppe hoteller.

Linn Groth Dyrkorn har vært engasjert i Ringer i vannet gjennom fem, seks år og flere hoteller har nå gode erfaringer med å rekruttere medarbeidere på denne måten. Derfor vil nå hele kjeden ta avtalen i bruk.

Proft system

-Ringer i vannet har for oss vært en utradisjonell måte å finne de riktige folkene. Erfaringene er meget gode. Systemet er svært profesjonelt. Vi sparer tid. Og vi opplever det som veldig greit å kunne testet ut om en kandidat trives og fungere, sier Linn Groth Dyrkorn.

-Å gjøre noe verdifullt for den enkelte og for samfunnet betyr selvsagt mye for oss, sier  Josefine Janson.

-Vi er i en bransje som setter mye inn på å utvikle medarbeidere som har lyst til å vokse med oppgavene. Radisson vil gjerne legge til rette for å dyrke talenter og synliggjøre dine karriereveier i hotellkjeden. Jeg gleder meg til å la folk som kommer fra Ringer i vannet få se våre muligheter, sier Josefine Janson.

Hun vil nå markedsføre konsernavtalen i hele hotellkjeden og forankre den hos alle avdelingsledere slik at de blir klar over mulighetene i Ringer i vannet.