NHO Reiseliv søker Distriktssjef i Trøndelag, Møre og Romsdal

Publisert

Vil du jobbe med å utvikle reiselivet i Møre og Romsdal og Trøndelag? NHO reiseliv søker ny distriktssjef for NHO reiseliv i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har god bransjekunnskap og erfaring, gjerne innen reiseliv og/ eller storhusholdningsbransjen.

Du står på for å oppnå de målene du eller andre setter for deg, og du jobber godt både selvstendig og i team.

Du er relasjonell, sosial og utadvendt, og har et bredt nettverk av mennesker rundt deg i bransjen.

Du har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Videre ser vi for oss at du er godt organisert, og ser nødvendigheten av orden og struktur i ditt arbeide.

Det vil være reisevirksomhet og varierte dager, dette må du naturlig nok trives med.

Du har mye entusiasme og energi, og sitter på en utstrakt vilje til å lykkes. Trives med frihet under ansvar, og deler gjerne dine erfaringer med andre i teamet. Du strekker deg langt for å oppnå både egne og teamets mål. Hos oss må du motiveres av å treffe nye mennesker, og du må være glad i å være på farten.

Du har gjerne salg/ og markedserfaring og utdannelse innen reiseliv eller storhusholdning bransjen.  Kanskje har du erfaring fra en sidestilt, parallell bransje som kan være relevant?

Fortrolighet med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy og kjent med arbeidsverktøy i form av MS Office, CRM-verktøy, Power BI osv. er viktig for oss.

Hva skal du jobbe med hos oss?

Din hovedoppgave blir å være vårt ansikt utad lokalt i Midt-Norge, og markedsføre NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden. Du utarbeider din egen markedsplan for aktiv medlemsverving i samarbeid med Salgs- og Markedssjef. Medlemmer verver du med fokus på kvalitet og etterlevelse av NHO Reiseliv sine verdier til enhver tid.

Eksisterende medlemmer skal følges opp på en profesjonell og god måte med kontinuerlig fokus på å øke lojaliteten til våre inngåtte avtaler, samt innsalg av netthandel og kampanjer i henhold til handlingsplan.

Du vil i tillegg jobbe tett med NHO Reiseliv sitt regionstyre i Midt-Norge. Du vil her ha funksjonen som regionsekretær. Her skal du blant annet fasilitere regionstyremøtene, holde god dialog med styrelederen og være bindeledd mellom regionens medlemmer, NHO Regionskontor og NHO Reiseliv. Det gir deg en unik mulighet til å jobbe tett med våre medlemmer i regionene, og sammen med dem skape vekst av flere og mer fornøyde medlemmer.

Du må også være god til å kommunisere, kunne samarbeide godt og samtidig ha evne å bygge og utvikle relasjoner med samarbeidspartneres lokale representanter, og delta på definerte messer, kundetreff og lokale medlemsmøter.

Vi kan tilby deg

Varierte og spennende oppgaver og ansvarsområder i et godt opparbeidet distrikt med sunn konkurranse. Vi har gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Førerkort klasse B og plettfri vandel er en forutsetning.

Distriktssjefene rapporterer til Salgs- og Markedssjefen.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig.

 

Søk på stillingen her: NHO Reiseliv søker Distriktssjef i Trøndelag, Møre og Romsdal | FINN.no