Artikkelarkiv

Vis filtrering

70 resultater

Type artikkel
Velg område
70 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Matpartner AS er månedens bedrift!

  Matpartner AS er månedens bedrift for mai! Fra deres lokaler på Hofstad i Melhus kommune, produseres supper, sauser og annen mat, av høy kvalitet, til hele landet. Vi møtte administrerende direktør, Christian Cappelen for en prat og en tur rundt på anlegget.

 2. Frokostmøte om arbeidslivskriminalitet

  Arbeidslivskriminalitet kan forhindres med strenge krav ved offentlige anskaffelser. På frokostmøtet får vi høre historier fra arbeidslivet, erfaringer fra offentlige innkjøp, og om nye nasjonale seriøsitetskrav.

 3. Svært bekymret for E6-signaler

  NHO Trøndelag er svært bekymret for de nye signalene for byggingen av E6 Øst mellom Trondheim og Stjørdal. -4-felt fra Trondheim til Steinkjer er et absolutt krav, sier regiondirektør Guro Angell Gimse.

 4. Overvåkning som kan redde liv

  Ideen om å bruke radar til overvåkning av pasienter har vært forsøkt av flere, men bare en bedrift har lyktes. Målet er enkelt: tryggere, bedre og mer effektiv behandling av pasienter. Vitalthings AS er månedens bedrift!

 5. Ekstremværet Ingunn

  Fra i ettermiddag og kveld og frem til i morgen torsdag vil ekstremværet INGUNN sette sitt preg på hele samfunnet. NHO Trøndelag har i dag deltatt i møte i fylkesberedskapsrådet sammen med kommuner og ansvarlige myndigheter.

 6. Norsk Kylling AS er månedens bedrift!

  På Orkanger ligger Norsk Kylling AS. Denne bedriften i Reitan-familien er verdensledende innen bærekraft og dyrevelferd på kylling-feltet, og er også månedens bedrift i NHO Trøndelag. Les mer om Norsk Kylling og deres arbeid her!