NHO Trøndelag

Siste nytt fra NHO Trøndelag:

  1. Månedens bedrift: Maritime Robotics

    Kunder verden over omtaler dem som «hel ved». I mars etablerte de verdens første fraktrute for autonome fartøy, og de neste årene skal Maritime Robotics vokse med femgangen. Det som startet som en teknologifasinasjon i studietiden har blitt et verdensledende selskap med globale ambisjoner.

  2. Månedens bedrift: Norsk Helseinformatikk

    I 1999 lanserte de legehåndboken digitalt med midler fra myndighetene. I fjor hadde NHI.no 43 millioner besøk og 96 millioner sidevisninger. Fra et kontorbygg på Tiller i Trondheim jobber helsepersonell og IT-folk sammen for å sikre oppdatert helseinformasjon til både leger og allmennheten. I dag eksporterer de helsenæring til flere europeiske land, og snuser på flere markeder.

Arrangementsoversikt

NHO Trøndelag mener

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.