NHO

Innhold

NHO Trøndelag

Siste nytt fra NHO Trøndelag:

 1. Nyhet, NHO Trøndelag

  Kan din bedrift bidra med smittevernutstyr?

  Helse Midt-Norge RHF ber næringslivet i regionen om å bidra i en dugnad for å skaffe utstyr til smittevern. Har din bedrift aktuelt utstyr? Kan din bedrift produsere utstyr? Les hvordan dere kan bidra.

 2. Nyhet, NHO Trøndelag

  Spørsmål til advokaten? Dette må du gjøre.

  Advokat Benedikte Morberg Forslund vil være i permisjon ut 2020 - dette gjør du ved spørsmål eller behov for advokathjelp.

 3. Nyhet, NHO Trøndelag

  Møte med virkemiddelapparatet i Trøndelag

  Trøndelagsmøtet 2020 –«En verden av muligheter», ga innblikk i mange bedrifters satsing i nye markeder med nye produkter og tjenester. For å følge opp dette, arrangerte NHO Trøndelag et sidearrangement med virkemiddelapparatet.

Arrangementsoversikt

 1. Spørsmål og svar fra NAV-bedrifter og ansatte i en ny situasjon

  Den plutselige og ekstraordinære situasjonen samfunnet er kommet opp i, har gitt mange bedrifter og ansatte nye utfordringer.På dette nettmøtet deltar NAV for å svare på forhåndsinnsendte spørsmål fra bedriftene og å gi kort status på situasjonen sett fra NAV sitt ståsted akkurat nå.

 2. 12. juni 2020,

  Nettmøte

  Leverandørkonferanse 2020

  Bli med på den nye møteplassen for fremtidens helsetjenester. Her møtes leverandører av varer, tjenester og løsninger. Både nye og etablerte bedrifter som kan levere til offentlig helsesektor er velkommen, og får muligheten til å møte sine kunder, helsetjenesten, på NHOs nye møteplass.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: