Ny advokat på plass i NHO Trøndelag

Publisert

Andreas Aakerlie Arntzen starter som advokat i NHO Trøndelag. Arntzen skal vikariere for Benedicte Morberg Forslund frem til sommeren. "Jeg gleder meg", sier Arntzen.

Advokattjenestene i NHO er et av de mest brukte tilbudene blant medlemmene. For NHO Trøndelag er det å kunne tilby en helhetlig og god advokattjeneste noe av det viktigste vi gjør for våre medlemmer. 

Ettersom Benedicte Moberg Forslund er ute i permisjon, var det derfor nødvendig å få på plass en ny advokat. 

Andreas Aakerlie Arntzen kommer inn som vikar i perioden Forslund har permisjon. Arntzen jobber til daglig i advokattjenesten til NHO sentralt. Arntzen vil ha kontorsted både i Oslo og ved regionkontoret i Trondheim. 

Arntzen selv gleder seg til å ta fatt på arbeidet: "Jeg ser frem til å bli en del av laget som jobber for et sterker næringsliv i Trøndelag, og jeg håper å kunne bli en god ressurs for våre medlemmer i regionen" 

Regiondirektør Guro Angell Gimse var også svært fornøyd med at Arntzen nå kommer inn som advokat i NHO Trøndelag: "Vi gleder oss til å samarbeid med Andreas det neste året. Advokattjenestene i NHO er mye brukt, og en viktig del av tilbudet til regionskontoret. Vi er glade vi nå kan tilby tjenesten nå som før."