Årskonferansen 2022

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Lys i horisonten sett fra Farris Bad

Vi i NHO Vestfold og Telemark ønsker alle et riktig godt nytt år! Vi håper julen har vært god og gitt muligheten til noen roligere dager etter nok et krevende år. Vi hadde gledet oss til å starte året med NHOs Årskonferanse i Oslo og vår egen Regionale Årskonferanse på Farris Bad, men som kjent er disse utsatt på grunn av gjeldende koronatiltak.

NHOs Årskonferanse "Morgendagens Arbeidsliv" skulle vært avholdt i Oslo Spektrum til torsdag, men på grunn av koronatiltakene er som kjent konferansen utsatt til 12. mai. Årskonferansen i Spektrum er for spesielt inviterte, men alle kan følge den digitalt. NHO Vestfold og Telemark arrangerer alltid et «kvelden før dagen» på Næringslivets Hus som er åpent for alle. Det er naturligvis også flyttet - fra 5. januar til 11. mai.

NHOs Årskonferanse blir fulgt opp av våre regionale årskonferanser, der temaet er det samme – altså «Morgendagens Arbeidsliv» - men med regionale perspektiver på temaet og egne gjester/innledere som man ikke møter i Spektrum. Vår Regionale Årskonferanse skulle vært arrangert på Farris Bad i Larvik 28. januar, og er nå flyttet til fredag 22. april, med en «get-together» på hotellet kvelden før for de som ønsker det.

Vi håper dere vil notere dere endringene og holde av datoene, så kommer vi tilbake med invitasjoner og nærmere informasjon etterhvert!