Bli med på Bereduskonferansen 2022

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Bereduskonferansen logo

Foto: Statsforvalteren i Vestfold og Telemark

3. november arrangeres Bereduskonferansen i Bølgen kulturhus - en innsikts- og inspirasjonskonferanse om arealplanlegging, matsikkerhet og energi.

Konferansen arrangeres av Statsforvalteren, fylkeskommunen, kommuner, USN, klima og energinettverket, NHO og næringsforeninger i regionen. På konferansen deler vi kunnskap og inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell for en mer bærekraftig fremtid - og med et felles utgangspunkt danner vi grunnlag for bedre samskaping om nye tiltak og gode løsninger.

Det er så langt stor interesse for konferansen, og ledere og ansatte i NHOs medlemsbedrifter oppfordres til å bli med! Du får møte andre bedriftsledere, samt politisk og administrativ ledelse og saksbehandlere i offentlig sektor, som alle jobber med planlegging for en bærekraftig fremtid i offentlig sektor og næringslivet i fylket vårt.    

Konferansen finner sted i Bølgen Kulturhus i Larvik, torsdag 3. november 2022 fra kl. 09.00-15.00. Her finner du Program 3. november og  påmeldingsskjema for 3. nov.  Det er påmeldingsfrist 26.10.2022. Gratis deltagelse! 

Regiondirektør Kristin Saga i NHO Vestfold og Telemark gleder seg til en spennende og viktig dag. -Jeg håper våre medlemsbedrifter ser at dette er nyttig for dem og melder seg på, for vi vet at de fleste er opptatt av nettopp arealplanlegging og energi, og også matsikkerhet er viktig for mange, sier hun.