Ole Erik Almlid til Industriuka

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

NHO-sjefen er opptatt av klimaløsninger, eksportmuligheter og hvordan sikre arbeidsplasser – og det er tema under Industriuka 2022 som arrangeres i Porsgrunn fra 30. mai til 2. juni. Industriuka er en møteplass for verdensledende industri og teknologi. Her møter du bedrifter, politikere, offentlig forvaltning, virkemiddelapparatet og akademia.

Norske bedrifter deltar i et verdensmesterskap - et kappløp i omstilling, teknologiutvikling og jobbskaping. Bedriftene skal løse de store utfordringene og skape nye grønne jobber. Mange bedrifter ser nye eksportmuligheter og flere eksisterende eksportnæringer kan øke eksporten av varer og tjenester. Det kan du høre mer om under Industriuka.

I samarbeid med Innovasjon Norge inviterer NHO til frokostseminar 31. mai hvor tema er Norges eksportsatsing. Her møter du NHO-sjef Ole Erik Almlid og Eva Camerer fra Innovasjon Norge. De deltar sammen med eksportbedriftene Vistin Pharma og Tomra. Linda Hofstad Helleland (H) og Per Vidar Kjølmoen (AP) deltar fra Stortingets næringskomite. Tidligere næringsminister, nå samfunnsredaktør i E24, Torbjørn Røe Isaksen leder dialogen mellom næringslivet og politikere.  

NHO Vestfold og Telemark inviterer også til politisk debatt som oppladning til kveldens festmiddag onsdag 1. juni. Den finner sted på Secret Cocktailbar i restaurant Merci i Porsgrunn. Regiondirektør Kristin Saga leder samtalen mellom Sverre Gotaas, CEO Herøya industripark, Stortingsrepresentant Alfred Bjørlo (V), Mette Kalve, leder av hovedutvalg for utdanning og kompetanse VTFK og Ingvild Marheim Larsen, viserektor for utdanning og studiekvalitet ved USN. Kompetanse er en avgjørende faktor i steders attraksjonskraft, og vi drøfter hvordan vi kan samarbeide godt for å utvikle en attraktiv region der bedrifter vil være og folk vil bo og jobbe.

Her kan du lese mer og melde deg på arrangementene!