Foto:

Slik blir NHOs årskonferanse 2022

Nyhet, Årskonferanse

Publisert

Foto:

Krigen i Ukraina har skapt en mer uforutsigbar verden for bedriftene å navigere seg i. Under NHOs årskonferanse tar vi opp viktige samfunnsspørsmål i lys av situasjonen der, og konsekvenser dette vil ha for Norge og verden. 

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg kommer til Årskonferansen for å snakke om den sikkerhetspolitiske situasjonen i Europa. Alexander Stubb, tidligere statsminister i Finland og nå forsker,  kommer for å snakke om samarbeidet i EU og Norden i lys av krisen.

- Vi er veldig fornøyde med programmet til årets årskonferanse og at vi får mange relevante bedrifter og mennesker på scenen som har viktige perspektiver for næringslivet både på sikkerhet, internasjonalt samarbeid, bærekraft og ledelse, sier Christian Chramer, direktør for kommunikasjon, samfunn og regioner i NHO.Energi og bærekraft

Hvordan bedrifter skal kutte utslipp og være med på å nå klimamålene er en av de største oppgavene næringslivet står overfor. Dette vil Anniken Hauglie, viseadministrerende i NHO og Remi Eriksen, administrerende direktør i DNV snakke om.

Klimautfordringer gjør det også helt essensielt med ny teknologi og grønnere industrier. Dette er et område Norge har mange fortrinn og gode forutsetninger for å lykkes. Malene Sandøy i Horisont Energi, Tom Jensen i Freyr og Idun Fridtun i Hexagon Ragasco kommer for å snakke om muligheter for norske bedrifter.

- Klimaomstillingen blir krevende og altomfattende, men gir også store muligheter for norsk næringsliv. Det er også tydelige dilemmaer når det kommer til energi, bærekraft og miljøhensyn som vi må fortsette å diskutere, sier Chramer.

Se hele programmet til NHOs årskonferanse

Meld deg på den digitale versjonen av Årskonferansen