Snart på målstreken -vi tar tempen på valgkampen i Salten

8. sep 2023, kl. 09.00–10.30
Salten Kraftsamband (SKS) Eliasbakken 7, Fauske Gratis deltagelse Påmeldingsfrist 05.september 2023

Årets valgkamp i Salten går mot slutten, bare dager etter dette frokostmøte er det avgjort. Hvordan har valget gått i Salten, hvem har utmerket seg og hva savner vi? Under møte skal vi høre fra mediene og gi ordførerkandidatene på Fauske en siste mulighet til å fri til næringslivet -meld deg på!

Det er kun plass til 50 personer på dette arrangementet, og på grunn av sikkerhet må du være påmeldt med navn, epost og telefonnummer.

Vi ønsker velkommen til vårt siste frokostmøte denne valgkampen, i samarbeid med Fauske Næringsforum. Da skal vi ta en dypere titt på hva redaksjonene i Salten har fanget opp under valgkampen og en politisk analyse av hvem som har utmerket seg! 

I Nordland skjer det enormt mye og det er mange spennende arbeidsplasser, men vi ser at folketallet synker og 8 av 10 bedrifter får ikke tak i kompetansen de trenger. Og vi håper at ved slutten av valgkampen har ordførerkandidatene fått godt innblikk i det som rører seg på Fauske og i Salten. 

Ordførerkandidatene på Fauske og omliggende kommuner er selvsagt invitert til frokostmøte for å mingle, snakke og høre mer om bedriftenes behov. Formålet er å gi innsikt bedriftene mener partiene må vite noe om, noe ordførerkandidatene kan ta tak i etter valget. Skal Fauske og Salten lykkes de neste årene, er det viktig at næringslivet lykkes -det er tross alt bedrifter som gir liv til bygd og by!

Vi setter i gang økten med at alle får registrert seg inn, med mingling og mat. 

 

Velkommen -noen refleksjoner fra arrangøren

For å sette stemningen og få igang dagen får vi noen ord fra daglig leder Trine Stenvold, Fauske Næringsforum. Etterfulgt av noen refleksjoner og innsikt fra regiondirektør Hans Christian Hansson i NHO Nordland.

Panelsamtale -vi tar tempen på valgkampen i Salten

Med oss i panelet har vi invitert redaktørene fra Avisa Nordland, Bodø Nu, Saltenposten og NRK Nordland til en analyse av årets valgkamp for å ta temperaturen som har vært i debattene, hva har engasjert, hvem har utmerket seg og hva savner vi både i Salten og på Fauske? Panelet ledes av regiondirektør Hans Christian Hansson.

Her utfordrer vi alle ordførerkandidater til å svare ut det som kommer i panelsamtalen i etterkant, spesielt om det er noe som er savnet i debatten og samfunnet om hvordan de skal levere etter valget.

Politisk frieri

I god tro utfordrer vi også alle ordførerkandidater på Fauske til et frieri på slutten av møte, de har fått to minutter hver til å gi deg innsikt i hva de mener er viktig for å sikre vekst og utvikling på Fauske. Når tiden er ute for alle, får alle kandidater mulighet til å mingle og svare på spørsmål.

 

obs. møt gjerne opp litt før oppstart slik at SKS får registrert deg inn ved hovedinngangen. 

 

Velkommen til frokostmøte!

Arrangementet er i samarbeid med Fauske Næringsforum.