NHO

Innhold

NHO Nordland

Spørsmål om korona? Ta kontakt via chat på Arbinn.no eller ring 2308 8440

Siste nytt fra NHO Nordland:

 1. Nyhet, NHO Nordland

  Pilen peker nedover igjen– også i nord

  Utsiktene for høsten og tiden fremover har gått fra vondt til verre. NHOs ferske medlemsundersøkelse viser at smitteøkningen raskt forplanter seg til Nordlandsbedriftene og arbeidsplassene. – Pilene pekte oppover, men nå ser vi igjen flere oppsigelser og betalingsutfordringer blant Nordlandsbedrifter, sier regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland.

 2. Nyhet, Kronikk, NHO Nordland

  Gi yrkesfagene den anerkjennelsen de fortjener

  For litt siden skrev lærlingen Josefine Habberstad et innlegg med følgende budskap: "Jeg håper at vi som går yrkesfag kan få den anerkjennelsen vi fortjener." Akkurat det tror vi mange er hjertens enig med henne i. Ikke minst i NHO-fellesskapet.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Nordland tetter gapet

  Nordland ha tradisjon for å komme dårlig ut i NHOs Kommune-NM, men utviklingen er positiv, og selv om det er mye å jobbe med er det ikke håpløst. Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør i NHO Nordland, er tydelig på at befolkningsutviklingen er den største bekymringen når fylket skal tas ut av koronakrisen og bidra inn i det grønne skiftet.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: