NHO

Innhold

NHO Nordland

Spørsmål om korona? Ta kontakt via chat på Arbinn.no eller ring 2308 8440

Siste nytt fra NHO Nordland:

 1. Nyhet, NHO Nordland

  Gjenåpning og kompensasjonstiltak virker, men krisen er fortsatt over oss

  Gjenåpning med færre restriksjoner, færre smitteverntiltak og stadig flere tiltakspakker virker. – Vi merker at positiviteten brer om seg. Sammen med hete sommerdager gjør det at mange ser lysere på hverdagen nå, enn for få uker siden. Det er likevel fortsatt grunn til å være på vakt, sier Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør i NHO Nordland.

 2. Nyhet, NHO Nordland

  Reduksjon i merverdiavgiften kan redde serveringsstedene

  Store deler av serveringsbransjen ligger med brukket rygg og mange serveringsbedriftene vil gå konkurs uten treffsikre tiltak. - En harmonisering av serveringsmoms og matmoms til 15 prosent, vil være et treffsikkert og etterspurt tiltak, sier regiondirektør i NHO Nordland, Daniel Bjarmann-Simonsen. Han berømmer at fylkestinget i Nordland har tatt til orde for en slik endring.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Lobbedag på fylkestinget

  Årets tredje fylkesting starter i dag, 15. juni. Det er flere viktige saker på agendaen, og NHO Nordland har i forkant av fylkestinget fått innpass hos både posisjonen og opposisjonen. Der fikk vi slått et slag for norsk sjøfart, samtidig som vi har oversendt et innspillsnotat hvor vi støtter etableringen av Havbruksakademiet Nord AS og kommenterer fylkesrådets foreslåtte høringsuttalelse til ny opplæringslov og Liedutvalget.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: