NHO

Innhold

NHO Nordland

Spørsmål om korona? Ta kontakt via chat på Arbinn.no eller ring 2308 8440

Siste nytt fra NHO Nordland:

 1. Nyhet, NHO Nordland

  Nye ressurser i NHO Nordlands styre

  NHO Nordlands årsmøte for 2020 ble nettopp avholdt. Der ble Siw Moxness valgt til ny nestleder, mens Kjersti Eline T. Busch fikk opprykk fra vara til fullverdig styremedlem

 2. Nyhet, NHO Nordland

  En gledelig nyhet for jobb- og verdiskapingen i nord

  Krisen i luftfarten rammer ikke bare flyselskapene. Når det knapt går fly, tjener heller ikke selskapet som eier og driver flyplassene penger. Dagens varslede krisepakke til Avinor, med ca. fem milliarder kroner til dekning av inntektstap, kan være redningsplanken for flyplassprosjektene i nord.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  LO og NHO i Nord-Norge står sammen

  Regjering må åpne pengesekken når de nå arbeider med store stimuleringspakker som skal gjenreise og løfte Norge ut av krisen. NHO og LO i Nord-Norge, har i fellesskap laget en prioriteringsliste over statlige investeringsprosjekter i landsdelen innenfor samferdsel, infrastruktur og bygg, vi mener regjeringen og storting må prioritere for å løfte landsdelen ut av krisen.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: