Velkommen til hagefest 2023!

24. aug 2023, kl. 18.00–23.00
Nordland Kultursenter Gamle Riksvei 53, 8070 Bodø Medlem: 400 kr eks mva Ikke-medlem: 600 kr eks mva Påmeldingsfrist 24.august 2023

Nå har vi gleden av å invitere bedriftsledere, folkevalgte, akademia, ledere i offentlig sektor, folk fra kulturliv og fagbevegelse til hagefest. Det blir som alltid både fag og fest, og med kommune- og fylkesvalget blir det fokus på dialog!

Tid: 24. august 2023, kl 18.00 – 23.00
Sted: Nordland kultursenter, Gamle Riksvei 53, Bodø 

Vi samles et stort antall bedriftsledere, næringsaktører, politikere og sentrale personer fra offentlig forvalting. Med kommune- og fylkesvalget blir det lagt opp til dialog og innsikt, en av våre viktigste møteplasser i Salten.

Det blir servering av fingermat underveis i arrangementet og noe godt i glasset. Det blir underholdning og rom for mange gode samtaler. Dette er årets nettverkstreff i Nordland!

Årets program er pakket ned til en times tid, med mat og prat før og etter. Vi har i år fått med oss et up-and-coming band fra Vesterålen; Posing Woods, som skal spille før og etter programmet!

 

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide

Han er en erfaren politiker som har vært både utenriksminister og forsvarsminister, og som har jobbet for FN og Verdens økonomiske forum. Han har store ambisjoner for å gjøre Norge til et grønt og bærekraftig land, og han er klar for å ta fatt på de store utfordringene vi står overfor. 

Fra landsdel på stønad til nasjonal vekstmotor -panelsamtale

Vi har invitert med oss ulike panelister til å delta på et panel; Fra landsdel på stønad til nasjonal vekstmotor, hvor vi skal diskutere ulike måter å få gjøre mental omstilling for å styrke omdømme, tiltrekke oss flere folk og skape økt befolkningsvekst. Vi tar debatten om hvordan merkevaren Nordland kan styrkes: Er mediedekningen av Nord-Norge balansert, har vi høy nok selvtillit - og hvordan kan et fornyet image bidra til styrket attraktivitet og bolyst?

Panelet ledes av Bård Michalsen, og består av:

  • Reidun Kjelling Nybø, Generalsekretær Norsk Redaktørforening
  • Tone Sofie Aglen, politisk kommentator NRK
  • Erlend Bullvåg, administrerende direktør KPB
  • Marthe Øijord, lærling Helgeland Smolt
  • Representant fra  Bodø Glimt FK

Velkommen til Hagefest!

---------

 

Sideevent: Vorspiel og afterwork før årets hagefesten! 

NHO Service og handel inviterer til afterwork og vorspiel for sine medlemsbedrifter for faglig påfyll og innsikt, ikke minst mingling og nettverking med andre fra bransjen. Det koordineres selvsagt felles transport til oppstart av hagefesten! Les mer om vorspiellet og meld deg på her!

Program for dagen

17.30 Dørene åpnes -velkommen!
Vi setter i gang årets program med et musikalsk innslag fra Vesterålen!
18.35 Velkommen med styreleder Espen Haaland
Noen refleksjoner fra vår nye regiondirektør etter en måned i jobben.
18.45 Klima- og miljøminister Espen Barth Eide
Vi er stolte over fylket vårt, naturen vi er omgitt av og den sterke skaperkraften i Nordland. Men selv om næringslivet går godt, peker ikke nødvendigvis befolkningsutviklingen i den riktige retningen. Vi tar debatten om hvordan merkevaren Nordland kan styrkes: Er mediedekningen av Nord-Norge balansert, har vi høy nok selvtillit - og hvordan kan et fornyet image bidra til styrket attraktivitet og bolyst?
19.30 Minikonsert: Posing Woods
19.45 Programslutt
23.00 Arrangementsslutt -vell hjem!