Nord i Sør 2023

4. jan 2023, kl. 11.00–17.00
Radisson Blu Scandinavia Hotel 3000 kr eks mva Konferansen 1500 kr eks mva Nordnorsk festaften 3900 kr eks mva Full pakke Påmeldingsfrist 04.januar 2023

Hovedtemaet for Nord i Sør denne gangen er urolige tider - langt på vei samme tema som NHOs store årskonferanse skal diskutere dagen etter. I sum byr den urolige tida på en rekke av både muligheter og trusler for bedriftene og næringslivet i nord.  Det er dette som danner den røde tråden for Nord i Sør 2023!

Det er reservert et begrenset antall rom på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Ønsker du å sikre deg rom ligger lenke i påmeldinsskjema! Rom som ikke er bestilt innen 15. desember vil bli sluppet for det åpne markedet.
Onsdag 4. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo!

Her møter du flere hundre engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord, og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet. Hovedtemaet for Nord i Sør 2023 er urolige tider, langt på vei samme tema som NHOs store årskonferanse skal diskutere dagen etter. På vår konferanse har vi naturlig nok et nordnorsk perspektiv på dette.

På kvelden inviterer vi, tradisjonen tro, til Nordnorsk festaften. 

Årets team: Urolige tider

Hovedtemaet for Nord i Sør denne gangen er urolige tider - langt på vei samme tema som NHOs store årskonferanse skal diskutere dagen etter. På vår konferanse har vi naturlig nok et nordnorsk perspektiv på dette.  
 
Den nye geopolitiske situasjonen gir seg helt konkrete utslag i Nord-Norge, vi får nye perspektiver på øst-vest forbindelsene og landsdelen får en viktigere rolle i energiforsyningen og matforsyningen fremover. Samtidig forsterkes en del av de demografiske utfordringene.  
 
I sum byr den urolige tida på en rekke av både muligheter og trusler for bedriftene og næringslivet i nord.  Det er dette som danner den røde tråden for Nord i Sør 2023.

Vi håper du setter av denne dagen! Det er på tide å melde seg på.

Programmet finner du her!