Nettmøte om ny NTP 2025-2036: Hva betyr forslaget for Nordland?

5. apr 2024, kl. 09.00–10.00
Nettmøte Påmeldingsfrist 05.04.2024 kl. 21:00

Regjeringens forslag til ny Nasjonal transportplan (2025 – 2036) ble lagt frem fredag 22. mars. Fredag 5. april inviterer NHO Nordland våre medlemmer til nettmøte om NTP. Stortingsrepresentantene Siv Mossleth (Senterpartiet) og Mona Nilsen (Arbeiderpartiet) er invitert for å presentere regjeringens forslag til ny transportplan og svare på spørsmål fra medlemsbedriftene.

Stortingsmeldingen Nasjonal Transportplan 2025-2036 sendes nå videre til Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget. Komiteen planleger høring samt setter frister for skriftlige innspill og merknader. Prosessen frem mot stortingsvedtak går raskt, og det er mange som fremover skal forsøke å påvirke den endelige planen som vedtas i Stortinget før sommeren. 

Som et ledd i arbeidet med å gi gode innspill fra bedriftene i Nordland inviterer NHO Nordland medlemsbedriftene til nettmøte med representanter fra posisjonspartiene Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Mona Nilsen (AP) og Siv Mosslet (SP) gir en overordnet presentasjon av hva som ligger i forslaget for Nordland og svarer på spørsmål fra medlemmene.

Agenda for møtet: 

  • Velkommen og introduksjon, ved NHO Nordland
  • Forslag til ny nasjonal transportplan er lagt frem. Hva betyr forslaget for Nordland?
    • Siv Mossleth, stortingsrepresentant Senterpartiet
    • Mona Nilsen, stortingsrepresentant Arbeiderpartiet
  • Spørsmål og svar. Deltakerne tegner seg ved håndsopprekning. 
  • Oppsummering og videre prosess frem til ny NTP, ved NHO Nordland

Møtet er digitalt. Møtelenken (MS Teams) blir tilgjengelig for påmeldte deltakere. Møtelenken finnes i bekreftelses-eposten som du mottar etter påmelding. Møtelenken ligger også i kalenderfilen som kan lastes ned fra den samme eposten, og vi sender ut møtelenken på nytt til alle deltakere dagen før nettmøtet.

Vel møtt!