Skreimølja 2024

13. feb 2024, kl. 18.00–22.00
Thon Hotel Svolvær NHO Medlem: 950 kr eks mva Andre: 1295 kr eks mva Påmeldingsfrist 09.02.2024

NHO Nordland ønsker velkommen til skreimølje kvelden før Lofotkonferansen åpner.

Er du klar for en kveld med skrei, skrøner og skarpe meninger?

Da bør du ikke gå glipp av Skreimølja 2024, i regi av NHO Nordland som også i år arrangeres på Thon Hotel Svolvær. NHO Nordlands Skreimølje er en tradisjon som går tilbake til 2012, og som arrangeres kvelden før Lofotkonferansen starter. Skreimølja skal først og fremst være en møteplass for næringslivet, politikk, media og andre samfunnsaktører i en uformell og hyggelig setting. 

I år kan vi by på et spennende program, som både er aktuelt  og har et underholdende tilsnitt.  Du får høre om Nordlands stolte historie og sterke innovasjonskraft, om utfordringene og mulighetene i norsk fiskerinæring, og om hvordan vi kan diskutere nærings- og samfunnsliv på en konstruktiv og respektfull måte. Kvelden avsluttes med et deilig skreimåltid med lokale råvarer.

Bruk påmeldingslenken øverst på denne siden for å melde deg på.

Vel møtt til Skreimølja 2024!

Program for dagen

Espen Haaland, styreleder NHO Nordland
Hans Christian Hansson, regiondirektør NHO Nordland
Susan Berg Kristiansen, ordfører Værøy og nestleder Lofotrådet
Astrid Meland, kommentator, VG. -- Skjalg Fjellheim, direktør kommunikasjon og samfunnskontakt, Helse Nord. -- Sanna Kristine Mikaelsen, daglig leder, Hepro Rognan. -- -- Moderator: Bård Borch Michalsen, tidligere redaktør og førstelektor, UiT Norges arktiske universitet.
Vel bekomme!