Bli med på Vekst i Vest

Publisert

Vekst i Vest

Sammen med med blant annet SRF, Bergen Næringsråd og NCE Media arrangerer vi Vekst i Vest på Hotel Norge i Bergen. Her vil deltakerne få presentert case fra både B2B (business-to-business) og B2C (business-to-consumer) markedet, med fokus på å beskrive utfordringer, muligheter, verdiskapning, og eksempler på hvordan blant annet teknologi kan hjelpe utnyttelse av eksisterende kundedata.

Data har i en årrekke blitt omtalt som den nye oljen, men selv om veldig mange bedrifter har kjøpt teknologi for å pumpe opp denne oljen, har den hverken blitt raffinert eller puttet inn i en «motor». Motorer som vil kunne gi bedrifter fart, en forretningsfordel, skape bedre kundeopplevelser, styrket merkevare, spare tid, eller ha annen positiv påvirkning på topp-og bunnlinje.

En fersk undersøkelse gjennomført av SRF i samarbeid med Bergen Næringsråd viser at forståelsen for mulighetene og de mulige forretningsmessige verdiene er sterkt sprikende. Vi snakker om å ha fokus på kundedata og utnyttelsen av dem i et kommersielt perspektiv. Kompetansegapet ser vi både fra bedrift til bedrift (og bransje til bransje), så vell som i vertikalen internt i bedrifter. Er bedrifter på Vestlandet på vei til å bli akterutseilt mot konkurrentene på andre siden av fjellet og i Norden?

SRF, i samarbeid med NHO og Bergen Næringsråd, NCE Media, Connect Vest, Bergen Sentrum AS og flerelegger nå opp til et kompetanseløft for bedrifter på Vestlandet. Vi har som visjon å hjelpe styrer, bedriftsledere, mellomledere og kommersielle fagområder i Vestlands-bedrifter til å bedre kunne forstå og utnytte mulighetene og potensialet som ligger fremfor føttene til de aller fleste.

Les mer og meld deg på her!